Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skön stämning snygg och god mat.”
Omdöme om Bistro Fine

Bistro Fine
Rankad som nr 69 av 3 632 Restauranger i Budapest
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 24 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Bra service och lite trendig inredning. Åt anklever samt biff Wellington med vinerna som rekommenderades. Mycket gott. Middag för två med fördrink, två rätter samt kaffe och avec landade på runt 1200 sek.

Tack MickeAldestam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 720)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 720 omdömen

Omdömet skrevs 5 januari 2018

Priserna var lite höga i relation till maten, servicen och upplevelsen.

Vi år här för att vi bodde på hotel Moments, vars restaurang detta är...

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Per-Anders K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rajmond S, General Manager på Bistro Fine, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018
Google-översättning

Dear Valued Guest,

I hope that in spite of your experience we will have the opportunity of welcoming you back to our Bistro Fine restaurant in the future.

Best regards,
Rajmond

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2017 från mobil enhet

Underbar mat och service vid lunchen! Bra vegetariskt alternativ (svamp-bourguignon) och mycket mat. För +1.6€ fick man dessutom efterrätt.

1  Tack Ebba B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rajmond S, General Manager på Bistro Fine, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for writing in and giving us a top score.. It is much appreciated and we are glad to have left an impression.

Best regards,
Rajmond

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017

Fräsch och god mat utifrån säsong. Bra information för gluten, laktos, veg. Innovativ interiör med god stämning.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lasj84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rajmond S, General Manager på Bistro Fine, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

A very lovely write up, thank you, and we are delighted you framed the menu

Best regards,
Rajmond

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2017 från mobil enhet

Det var väldigt fräsch och god mat! Lite dyrare var den. Restaurangen bjöd på något att dricka men när vi fick räkningen vissde det sig att de hade tagit betalt för det och tagit 10% extra som serviceavgift.

Tack Hasnaa J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rajmond S, General Manager på Bistro Fine, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Glad you enjoyed, thanks for the great feedback.

Best regards,
Rajmond

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bistro Fine tittade också på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Bistro Fine? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt