Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 441)
Filtrera omdömen
2 441 resultat
Medlemsbetyg
1 392
795
175
49
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 392
795
175
49
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 441 omdömen
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Ett mycket bra hotel definitivt värt pengarna. Personalen är väldigt trevliga och hotellet är fräscht. Rummet var bra, badrocken/morgonrocken som erbjöds var dock väldigt sliten och skulle behöva bytas ut. Gymmet är stort och har ett väldigt bra utbud.
Stort minus får maten till rumsservicen, vi beställde en club sandwich samt en steak sandwich. Vi förväntade oss inte mycket då det är klassiska enkla och tråkiga maträtter i sig, men steak sandwich var otroligt torr. Köttbiten var väldigt seg och såg ut att ha stekts för några dagar sen. Brödet var så torrt att man kunde spela trummor på utsidan (det va väldigt torrt och måste ha legat framme någon dag eller två). Stripsen vi fick till var okej samt club sandwich var en vanligt club sandwich. Positivt var att vi fick mycket sås till.

Summary:
+ bra läge
+ bra personal
+ fint hotell till bra pris
+ jättebra gym
- dålig room service mat (den gången vi beställde)

Ger fyra stjärnor på grund av morgonrocken och room service maten.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Eric S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2018
Google-översättning

Dear Sir,

Many thanks for your message.

I am very sorry that your experience on this particular stay was somewhat marred by this inconvenience. My sincere apologies for that! Please be assured that this is not at all indicative of the usual high level of Guest comfort we offer.

I do hope we will have a chance to welcome you back in the future and this time not only meet but exceed your expectations.

With kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2018 från mobil enhet

Hotellet är väldigt bra med fina rum och bra service. Bra frukost med mycket valmöjligheter. Tillgången till Holmes Place som är ett av Warszawas bästa gym är guld värt. Finns även en relaxavdelning med spa och pool. Att gå in till centrum tar ca 20 min annars så stor det taxibilar vid entrén dygnet runt.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Dane1979
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018
Google-översättning

Dear Guest,

We were pleased to have you staying with us and I was delighted to hear you enjoyed your stay at the Hilton Warsaw!

Many thanks for posting your comments. We are pleased to read you find our hotel up to high standard and would recommend us to other travellers.

I look forward to welcoming you back again to our hotel soon.

Kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Vi bokade via hotellets egen hemsida och la till en liten peng för tillgång till executive lounge. GÖR DET, det är det absolut värt! Hotellet har ett stort gym med personal som hjälper till, varm och skön pool och bubbelpooler. Hotellpersonalen är otroligt vänliga och trevliga så om vi skulle åka tillbaka till Warszawa skulle jag absolut boka samma hotell igen.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Kicki70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for having chosen our hotel for your stay in Warsaw and for sharing your feedback.

We were glad to hear you appreciated the value we offer to our Guests and you would recommend our hotel as well as decide to visit us again in the future.

We very much look forward to welcoming you back!

With best regards
,
Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet

Ett väldigt trevligt hotel. Bra rum i Hilton standard. Stora ytor och bra restauranger. Ett väldigt bra gym som är fritt att använda. Pool och bastu ingår också. Läget är bra och det ligger nära centrala Warszawa. Det finns ofta taxi utanför. Mycket bra hotel.

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste ensam
Tack steffeshovslageri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2017
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for having chosen the Hilton Warsaw for your recent stay and for taking the time to share your feedback on this site.

It is truly a pleasure to read you were satisfied both with the facilities and the location.
We look forward to welcoming you back at the Hilton Warsaw.

Best regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2017

Jattefint hotell med ok bastu och bubbelpool, frasht men inte lyxigt utover det vanliga. Betyget for executives frukost ar toppen men da baren i executive endast serverar alkohol mellan 18-20 dras betyget ner, da det inte stod sa beskrivet da vi bokade.

Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Pia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you very much for your recent stay at our hotel and for taking the time to share your feedback.

It was good to hear you enjoyed our fitness facilities as well as our breakfast offer. I was concerned, however, to hear you were not satisfied with the serving times at the executive lounge. My apologies for the inconvenience caused.

We do take good note of Guest feedback and review the matters internally to improve where necessary.

Once again, many thanks and we hope to be able to welcome you back to the Hilton Warsaw soon.

Kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen