Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 391)
Filtrera omdömen
2 391 resultat
Medlemsbetyg
1 354
791
168
48
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 354
791
168
48
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 2 391 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Vi bokade via hotellets egen hemsida och la till en liten peng för tillgång till executive lounge. GÖR DET, det är det absolut värt! Hotellet har ett stort gym med personal som hjälper till, varm och skön pool och bubbelpooler. Hotellpersonalen är otroligt vänliga och trevliga så om vi skulle åka tillbaka till Warszawa skulle jag absolut boka samma hotell igen.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack Kicki70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for having chosen our hotel for your stay in Warsaw and for sharing your feedback.

We were glad to hear you appreciated the value we offer to our Guests and you would recommend our hotel as well as decide to visit us again in the future.

We very much look forward to welcoming you back!

With best regards
,
Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet

Ett väldigt trevligt hotel. Bra rum i Hilton standard. Stora ytor och bra restauranger. Ett väldigt bra gym som är fritt att använda. Pool och bastu ingår också. Läget är bra och det ligger nära centrala Warszawa. Det finns ofta taxi utanför. Mycket bra hotel.

Bodde här: januari 2017, reste ensam
Tack steffeshovslageri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2017
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for having chosen the Hilton Warsaw for your recent stay and for taking the time to share your feedback on this site.

It is truly a pleasure to read you were satisfied both with the facilities and the location.
We look forward to welcoming you back at the Hilton Warsaw.

Best regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2017

Jattefint hotell med ok bastu och bubbelpool, frasht men inte lyxigt utover det vanliga. Betyget for executives frukost ar toppen men da baren i executive endast serverar alkohol mellan 18-20 dras betyget ner, da det inte stod sa beskrivet da vi bokade.

  • Bodde här: november 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Pia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you very much for your recent stay at our hotel and for taking the time to share your feedback.

It was good to hear you enjoyed our fitness facilities as well as our breakfast offer. I was concerned, however, to hear you were not satisfied with the serving times at the executive lounge. My apologies for the inconvenience caused.

We do take good note of Guest feedback and review the matters internally to improve where necessary.

Once again, many thanks and we hope to be able to welcome you back to the Hilton Warsaw soon.

Kind regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017

Rummet var utmärkt. Stort rum, bra städat, fräscht och väldigt bekväma sängar. Mitt rum hade både separat dusch och badkar.

Det är i första hand ett business och konferens-hotell. Om du är på privat resa är läget inte det bästa. Det är ett par kilometer från citykärnan och dess restauranger och shopping.
Utsikten är renoveringstomter, byggarbetsplatser och nybyggda höga kontorskomplex.

Frukosten höll mycket hög kvalitet. Det finns en 25 m trevlig simbassäng och två större bubbelpooler. Dock krävs ett hänglås för omklädningsrummets skåp vilket jag inte visste om.

Var uppmärksam på priserna. De varierar kraftigt mellan olika sajter och tider. Från 500kr/natt till ibland över 2500 kr/natt för ett vanligt dubbelrum.

Var också uppmärksam på incheckningstid kan variera beroende på hur du bokat. Via vissa sajter får du incheckning kl 15.00 vilket är väldigt sent och personalen höll fast vid det.

  • Bodde här: september 2016, reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack henriks487
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2017
Google-översättning

Dear Henrik,

Thank you very much for taking the time to share your evaluation of our hotel on this website. It has been a real pleasure to read your compliments regarding our bedrooms, guest service and breakfast offer. It is much appreciated!

We very much look forward to welcoming you back to the Hilton Warsaw.

Best regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2017

Jag och min tjej är mycket nöjda och belåtna med våran vistelse på Hilton! Mycket bra service och prisvärt hotell.Hotellet har det mesta man kan önska sig,tex fint gym och härlig pool. Dessutom badkar på rummet vilket alltid är härligt och uppskattat. Till sist vill vi berömma frukosten !!!

  • Bodde här: juli 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
Tack sonnyj486
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hilton_Warsaw, General Manager på Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We were delighted to have you staying with us and to read you enjoyed your stay at the Hilton Warsaw.

Thank you for complimenting us on our accommodations, service of our team as well as the fitness facilities.

We invite you back to the Hilton Warsaw on your future journeys.

Warm regards,

Robert G. Krygsman

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen