Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppenställe! ”
Omdöme om Soul Kitchen

Soul Kitchen
Rankad som nr 10 av 3 549 Restauranger i Warszawa
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 18 US$
Kök: Polskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Uteservering, Bokningar
Område: Śródmieście Południowe
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Jättegod mat som delvis presenterades av kocken vid bordet bla blev vi serverade råbiff och crêpes suzett på plats. Crêpes var de godaste jag ätit och maten otroligt god och prisvärd. Servisen var på topp.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Lasse A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 514)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 514 omdömen

Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Väldigt god mat och fin service. Dessutom bra priser. Laxförrätten var otroligt god. Till varmrätt åt vi oxkind, rekommenderas! Stora portioner.

Datum för besöket: januari 2020
Tack ateljerista
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020 från mobil enhet

Rekommenderar varmt ett besök. Otroligt hög kvalitet på mat och bästa servicen vi upplevt i Warszawa under vistelsen.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 762susannas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2020 från mobil enhet

Otroligt bra mat och dryck. Även service där de lyckades få in oss trots att det var fullbokat.

Kan varmt rekommendera Soul kitchen.

Datum för besöket: december 2019
Tack johany894
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2019

Över förväntan!
Vi blev väldigt bra bemötta. Maten var bra och prisvärd i vår mening. Personalen var hjälpsamma och tipsade om bra rätter och viner. Vi åt kvällens specialitet, den tillagades delvis i restaurangen. Rekommenderar restaurangen för god mat och en personlig upplevelse.

Datum för besöket: november 2019
Tack Madeleine G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Soul Kitchen tittade också på

 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Besökt Soul Kitchen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt