Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Warszawa
Warszawa Pub Tour
39 omdömen
från 20,20 US$
Mer information
från 57,60 US$
Mer information
från 40,30 US$
Mer information
från 17,90 US$
Mer information
Omdömen (1 984)
Filtrera omdömen
1 984 resultat
Medlemsbetyg
962
787
202
24
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
962
787
202
24
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 1 984 omdömen
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Vänlig, rolig och alert personal välkomnade oss. Alla maträtter vi valde var smakrika, vackra, goda och med fyndiga smak-kombinationer. Vi var nöjda och mätta. Chefens rekommendation av efterrätterna var otroligt mumsig. Boka bord i god tid!

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack JanisPanis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2017

Här kan man utan problem spendera några timmar eller mer med att shoppa och kanske stanna för att dricka och/eller äta. Många restauranger att välja på. För övrigt inget speciellt men vi var där mitt på dagen, vilket kanske var fel tidpunkt. Mysfaktorn ökar nog lite senare på dagen/kvällen.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack MrMag1962
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2017 från mobil enhet

Gata kantad med barer och restauranger av något enklare sort. På några innergårdar finns flera barer med mycket folk och billigt dricka

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack Thax2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Inget mer att göra i Warszawa? Inte varit på den här gatan? Gå dit, ät, shoppa, njut ta en uber hem! Perfekt.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack Daniel B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2017 från mobil enhet

Vacker kullerstenar lagd paradgata med mycket att titta på längs vägen både flera statyer och kyrkor!

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack Skogsnissan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen