Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
H15 Boutique Hotel(Warszawa)
145 US$
129 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 145 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

80 US$
78 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
108 US$
97 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 111 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Novotel Warszawa Centrum(Warszawa)(Mycket prisvärt!)
68 US$
62 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
42 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 47 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Kostnadsfri avbokning till den 04/08
Boka nu, betala på plats
112 US$
93 US$
InterContinental
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 111 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Warsaw Marriott Hotel(Warszawa)
101 US$
97 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
77 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Boka nu, betala på plats
313 US$
282 US$
Hilton
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (2 102)
Filtrera omdömen
2 102 resultat
Medlemsbetyg
841
929
231
63
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
841
929
231
63
38
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 2 102 omdömen
Omdömet skrevs 10 december 2017 från mobil enhet

Fint hotell med mycket bra frukost. Omeletterna rekommenderas.
Gymmet är stort och i två våningar. Här finns allt från maskiner till crossfit ställningar.
Spa-avdelningen har bubbelpool, pool och bastu. Behandlingarna var relativt dyra.
Baren på hotellet är dyr jämfört med ställena utanför.
Prisvärt och bra boende!

Bodde här: december 2017, reste med vänner
Tack Rojjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2017 från mobil enhet

Rummen är rätt så sunkiga. Under andra dagen fick vi inte rummet städat alls. Hotellet skall vara femstjärnigt men känns som max trestjärnigt. Skohorn och topsar fattades på rummet. Frukosten och läget är bra.

Bodde här: oktober 2017, reste med vänner
Tack Maria L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michal K, Manager på Radisson Blu Centrum Hotel Warszawa, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2017
Google-översättning

Dear Maria
Thank you for choosing our hotel.
We are very sorry, not all of hotel products have met your expectations and truly hope for the next visit to have a chance to change your impression.
With kind regards
Radisson Blu Centrum Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2017 från mobil enhet

Första anblicken var god. Med en trevlig personal. Men rummen var inte moderna och en aningen slitna/omoderna. Dock bra priser så absolut att rekommendera om du inte vill ha det finaste/dyrare hotell.

Bodde här: september 2017, reste i arbetet
Tack Ronnne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michal K, Manager på Radisson Blu Centrum Hotel Warszawa, svarade på det här omdömetSvarade 13 september 2017
Google-översättning

Dear Guest
Thank you for taking the time to share your opinion. We are very sorry, you were not fully satisfied with our product. Thank you for appreciating value fo price paid.
We are looking forward to hosting you back.
With kind regards
Radisson Blu Centrum Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Ett bra hotell som ligger på gångavstånd till mycket, shopping, spa, museum mm. Hårda sängar vilket jag tycker är skönt, bra frukost med stort utbud, bra personal. Poolen ganska liten och när vi skulle bada var den helt uppbokad av pass och simskola, det kunde de informerat om innan. Sammanfattning: bra hotell

  • Bodde här: juli 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack helenaclarsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2017 från mobil enhet

Hotellet kan knappast kalla sig 5-stjärnigt! Rummen var scandic standard med jättehårda sängar och kuddar utan fyllning! Frukosten ingick inte i priset och var jättedyr att köpa till! Ät frukost för en tredjedel av priset på restaurang Manekin 5 min bort, superbra!
Läget är bra med gångavstånd till allt men överlag ett dyrt pris per natt för denna standard!

Bodde här: april 2017, reste som ett par
Tack Therese R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michal K, Manager på Radisson Blu Centrum Hotel Warszawa, svarade på det här omdömetSvarade 25 april 2017
Google-översättning

Dear Therese R,
Thank you for your stay with us and posting review.
We hope to host you back in the future.
With kind regards
Radisson Blu Centrum Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen