Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 396)
Filtrera omdömen
3 396 resultat
Medlemsbetyg
2 132
941
214
73
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 132
941
214
73
36
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 3 396 omdömen
Omdömet skrevs 21 april 2018 från mobil enhet

Mycket bra hotell med närhet till bra restauranger och sevärdheter. Lite strul med incheckning då dom tar en hög avgift i depitionsavgift för ex rumsbaren som visade sig var tomt. Jättesköna sängar och en bra frukost. Utcheckningen gick smidigt. Kan absolut rekommendera detta hotell.

Bodde här: april 2018, reste med vänner
Tack Robert P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Det är 5:e gången som vi besöker detta hotell under 4 års tid vilket betyder att hotellet har fastnat i våra hjärtan! Hotellet ligger väldigt central nära gamla stan med gångavstånd till de flesta intressanta platserna.
Hög standard och mycket trevlig och hjälpsam personal.
Fantastisk frukost och en trivsam bar o restaurang med mat som håller hög klass.
Spa och bastuavdelning med stor pool i en lugn och avslappnande miljö.
Vi ser fram emot nästa vistelse på detta kära hotell!

Bodde här: januari 2018, reste som ett par
1  Tack tofo03
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Mycket fint hotell. Jättebra läge nära gamla staden. Trevlig personal. Underbara sängar och fina rum. Kändes riktigt lyxigt.
Enda lilla minus var att vi var tvungna att beställa kaffe av 4 olika servitriser till frukosten innan vi blev serverade kaffe. Man kan inte hämta kaffe själv.

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
1  Tack Tullingeegenkommun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Kierownik ds. gości på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for choosing our hotel Sofitel Warsaw Victoria, and taking some of your valuable time to leave your review regarding your recent stay at our resort.

While I was thrilled to read your beneficial comments on our hotel, I sincerely regret to notice that some of your stay experience was fell below your expectations. Please allow me to express my apologies for the breakfast service,which does not reflect the high standards we hold here at Sofitel. Be assured that the food and beverage management team has been on top of the matter to take steps in ensuring that this will not appear again in the future stays.

Thank you very much for being with us and letting us know your valuable feedback as it always helps us greatly in improving both of our products and services. We are looking forward to welcome you back again on next occasion of visit in Warsaw.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2017

Bodde på detta hotellet i förbindelse med långweekend i November. Stort rum ( uppgraderat ) med god plats. Superfint badrum med badkar och massor av plats. Rent och fräscht. Magisk frukostbuffet med allt man kan önska sig! Bassängen på bottenvåningen är väl värt ett besök. Mycket trevlig personal som är behjälplig hela dygnet.
Hotellet ligger ca.10 min gångväg från gamla stan.

  • Bodde här: november 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack LasseN214
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Guest Relations Manager på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 25 december 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for visiting our hotel Sofitel Warsaw Victoria and sharing your wonderful feedbak due to the recent stay at your hotel.

I really appreciate you compliments regarding your specious, comfortable and newly renovated room. It is our pleasure to learn that thanks to our Magnifique Kitchen Gallery, where the breakfast buffet is served, your expectations were fulfilled. I will not give up and share your appreciations to the rest of the team, as I am pretty sure that this will encourage them the most to continuously improve the service we provide. I am glad that you too the advantage of our central location, just in the heart of Warsaw and close to the major historic and cultural attractions.

Once again, thank you for letting us know about your impression, and it is our hope to welcome you back in our new interiors of Sofitel Warsaw Victoria.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2017

Hotellet ligger mycket nära gamla stan och många andra sevärdheter. Fint frukost och bra mat i restaurangen. I generellt:trevlig inredning, mycket trevliga personal(frukost,reception,restaurangen) Stora tack till Szkamruk som är mycket kunnig och alltid hade tid att hjälpa. Jag hade bokat 2 rum,mitt är mycket fint, men den andra rummet (klassisk) kan vara dags att ändra utseende! Hotellet ligger nära sevärdheter. Skulle önska bo här igen om jag skulle komma tillbaka.

  • Bodde här: november 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack WooStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen