Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 495)
Filtrera omdömen
3 495 resultat
Medlemsbetyg
2 195
971
220
73
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 195
971
220
73
36
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 3 495 omdömen
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Mycket fint hotell på bra läge i stan! Personalen är mycket vänlig och lyhörd. Rummet var fint, vi hade ett standard Classic room med två desperata sängar.

+Frukosten var underbar! Fanns mycket glutenfria alternativ.
+Toppklass på personalen som pratade flytande engelska.
+Vacker pool.
+Trevlig restaurang
+Bra läge
+Bra städning
+Två riktigt stora, sköna sängar.

-Fanns bara nattduksbord till en av sängarna.
-Fanns endast ett uttag längst in i en hörna, inga alls vid sängarna. Det var svårt att ladda mobil, använda plattång mm
-Rummen är inte jättemoderna (men ändå fina).
-Vi blev besvikna att Hammamen var avstängd för renovering.
-Kallt på rummet även om vi stängde av AC:n direkt.

På totalen är ju mycket nöjda!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Josefine M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Guest Relations Manager på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time share your feedback with the other Trip Advisor users.

As you have mentioned, Sofitel Warsaw Victoria is located in a quit area very close to city center, a perfect location to walk around the city as we are near to the main sights and also good restaurants.
I am very proud of our hotel Ambassadors, and it is always pleasing to receive such wonderful review as yours. I am thrilled that they were friendly and helpful throughout your stay. Moreover, I very much appreciate your comments about the hotel facilities, the cleanliness of the room and the breakfast buffet in Kitchen Gallery restaurant. I do believe that the breakfast is the most important meal to start the day, that is why for us it is very crucial to offer the wide selection not only traditional dishes, but the gluten free meals as well.

I regret to read about your dissapointment due to the lack of working hammam, which is in process of renovation. Please be advise that we are improving our interiors to offer you a better and more complete experience. I truly hope that during your next visit in our hotel, you also will have such a lovely experiences and the new Spa area, which matches your preferences.

Thank you once again for this outstanding reviews, I wish to welcome you back very soon and provide you with another Magnifique stay.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2017 från mobil enhet

Stort, rent, fräscht! Lyxig känsla på rummen och en stor frukostbuffé med allt från en kock som stekte omelett till stora fat med färsk frukt och korgar med nybakt bröd. Konferenslokal testades också med plus i kanten. Här kan jag bo igen!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack sussjoh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2017 från mobil enhet

Mycket bra på många sätt! Placerat bara en promenad från centrum. Fräscht och modernt hotell. Rummen fantastiska! Trevlig personal. Frukosten var riktigt bra! Även konferenslokalerna höll bra standard! Verkligen ett fint hotell!

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack Ronnne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sofitel_Warsaw, Kierownik ds. gości på Sofitel Warsaw Victoria Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave your experience on Tripadvisor. Your feedback is very much appreciated and I will share them with the entire team.

I perfectly agree with you that, thanks to the fact that Sofitel Warsaw Victoria is situated in the center, our Guests can reach a lot of attractions without much difficulties. It is wonderful that you appreciated the variety at the buffet breakfast; our hotel team always tries to meet the needs of different dietary needs, so it is pleasure to see that we’ve achieved our goal.

I am glad that you appreciated our meeting rooms facilities as well as our new innteriors and the room equippment. To ensure that all meetings run perfectly, our Sofitel Magnifique Meetings team is at our Guests' disposal from the outset of the planning stage to the very end of the conference.

I sincerely hope that thanks to this great experience we will have the pleasure of welcoming you in Sofitel Warsaw Victoria again very soon.

Yours sincerely,

Małgorzata Badełek
Guest Relations Manager


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Bra svenskbyggt hotell från ursprungligen 1976 men som renoverats och gjorts om många gånger sedan dess. Mycket bra läge nära operan och Gamla Staden. Fräscht och välfungerande. Frukosten utsökt - mycket stort utval och fräscht och fint. Dock dyr frukost om den inte ingår i rumspriset. Bra spa och stor bassäng (prövade det inte vid denna vistelse). Jag hade problem med hotellets gratis WiFi-nät. Det går då att gratis låna en minirouter från conciergedesken och då fungerade det utmärkt. För innehavare av smartphones eller laptops (iPad etc) med telefonkort från Sverige eller andra EU-länder dock värt notera att roamingavgifter inom EU nu avskaffade. Mycket välkommet!

Victoria är litet i dyraste laget om man inte hittar ett bra pris på någon av hotellbokningssajterna. Jag bokade samma dag jag kom - priset var då betydligt lägre än om jag bokat samma rum och samma tid några dagar tidigare. Men bra hotell med bra personal och jag brukar bo här.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste ensam
1  Tack 184matss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2017 från mobil enhet

Fick ett rum med aircondition som dånade, inte trevligt alls. Inredningen tämligen gammal och tråkig. Utsikten bestod av vu mot en innergård belagd med singel. Plus för väldigt bra läge och en utsökt frukost.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Agneta580
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen