Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God frukost”
Omdöme om Charlotte

Charlotte
Rankad som nr 367 av 3 289 Restauranger i Warszawa
Kök: Polskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Område: Muranów
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Bra frukost och en härlig atmosfär! Kom i tid! Sockerchock med tre sorters nutella, väldigt god granola!

Datum för besöket: maj 2017
Tack lisaviktoriak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonina O, Właściciel på Charlotte, svarade på det här omdömetSvarade 9 april 2018
Google-översättning

Dziękujemy za recenzję!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (544)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 544 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket mysigt frukostställe där det erbjöds allt möjligt till bra priser (Tex. En korg med bröd & croissant + marmelad + chokladpålägg + varm dryck/juice för 19pln). Var oerhört gott, dock satt vi ute och stördes av de många getingarna som cirkulerade. I övrigt väldigt mysigt och prisvärt!

Datum för besöket: augusti 2017
Tack sbjorkluund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonina O, Manager på Charlotte, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2017
Google-översättning

Dziękujemy bardzo za opinie!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2017

Känn på hur det är att ta en fika på ett polsk café centralt i Warszawa. Oroa dig inte över språket – dom flesta pratar bra engelska, och här är det toppen stämning – perfekt för frukost eller lunch. Kom ihåg att dom tar din beställning ved bordet – precis som på en restaurant.

Datum för besöket: januari 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ImmaHolm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2016

Jag kommer absolut gå tillbaka, det var så god frukost. Bra plats för att kolla på folk. Helt ok lokal och service.

Datum för besöket: november 2016
Tack 698hannar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2016 från mobil enhet

Vi brakade in 10 tjejer här en förmiddag och åt gott bröd med fantastiska marmelader och chokladkrämer, den bredbara vita chokladen är underbar! Med ägg, kaffe eller juice samt ett glas bubbel kostar Charles frukost 25 zloty. Lägg till deras hemgjorda granola med yoghurt och du har en brunch som du står dig på länge! Servicen är inte så snabb och träffsäker men stället är charmigt med fransk känsla. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: maj 2016
Tack A5060SPannab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Charlotte tittade också på

Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 
Warszawa, Mazovia Province
Warszawa, Mazovia Province
 

Besökt Charlotte? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt