Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppenmat”

Andromeda Alfa Restaurant
Rankad som nr 15 av 1 860 Restauranger i Kraków
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 6 januari 2018 från mobil enhet

Detta var vår tredje middag i Krakow men troligen den godaste. Vi hade alla i sällskapet om sex personer olika rätter och alla var lika nöjda. Personalen var exemplarisk och atmosfären lugn och avslappnad.
Kan verkligen rekommendera denna restaurang.

1  Tack Anders M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karolina H, Manager på Andromeda Alfa Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Thank you for taking the time to share this lovely review. We are really glad that you spent nice time with Andromeda Alfa. We try to create good athmosphere in our resturant.
I wish you only tasty moments !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (134)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 134 omdömen

Omdömet skrevs 27 december 2017

Vi kom sent på kvällen till hotellet och slank in för en liten bit mat och hade inga stora förväntningar, men vilken fin mat. Jag åt Oxfilen och rätten var i klass med en lyxrestaurang. Frugan åt en soppa som också fick toppbetyg. Restaurangen är inte så stor men mycket trevlig.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jonas N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karolina H, Manager på Andromeda Alfa Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Thank you very much for taking the time and trouble to review your dining experience at Andromeda Alfa, which we are delighted that you enjoyed. We hope that you will visit us again soon.
Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2017 från mobil enhet

Restaurangen i hotellet är liten men väldigt trevlig. Vi åt huvudrätt och efterrätt och av de fyra rätterna så var alla toppen. Husets vin var även det riktigt gott... bra bemötande och bra pris. Bor man på hotell Galaxy kan man absolut ta en kväll på hotellet med middag på Andromeda och inte bli besviken.

Tack Daniel R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Damian P, Kierownik ds. PR på Andromeda Alfa Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 22 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Many thanks for your feedback following your recent visit in our restaurant.
We all hope that you will visit us in Krakow again soon.

Many thanks once again!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2016

Bodde å hotel Galaxy, gick ner och åt första kvällen vi var i Krakow på denna restaurang. Vi var överväldigade, vi fick förrätt som vi ej beställt mycket god som de bjöd alla gäster på. Maten var så vällagad och god även efterrätten, det bästa vi åt under vår vistelse i Polen. Mycket trevlig personal. Kan varmt rekommenderas.

Tack Christina J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Damian P, PR Specialist på Andromeda Alfa Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 24 november 2016

Tack så mycket för din åsikt. Vi är verkligen glad att du haft din måltid. Tack för din rekommendation. Bästa hälsningar och jag önskar er bara goda stunder.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2015

Vi åt en trerättersmiddag som var fantastiskt god, servicen var superb och jag blev firad med praliner av den trevliga personalen.
Bor ni på detta hotell ska ni absolut ta en kväll på Andromeda och äta, ni kommer inte ångra er!

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Karin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Andromeda Alfa Restaurant tittade också på

Kraków, Lesser Poland Province
Kraków, Lesser Poland Province
 
Kraków, Lesser Poland Province
Kraków, Lesser Poland Province
 
Kraków, Lesser Poland Province
Kraków, Lesser Poland Province
 

Besökt Andromeda Alfa Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt