Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
142 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Aparthotel Vanilla(Kraków)(Mycket prisvärt!)
66 US$
52 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 68 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

103 US$
90 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 19 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 19 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 111 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

89 US$
83 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
David Boutique Hotel(Kraków)(Mycket prisvärt!)
66 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 73 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

143 US$
110 US$
HolidayInn.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Grand Hotel(Kraków)
174 US$
136 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
268 US$
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Hotel Galaxy(Kraków)
115 US$
100 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Cybulskiego Guest Rooms(Kraków)(Mycket prisvärt!)
58 US$
43 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 058)
Filtrera omdömen
1 058 resultat
Medlemsbetyg
897
135
21
5
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
897
135
21
5
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 058 omdömen
Omdömet skrevs 29 juni 2017

Ett väldigt mysigt B&B i Krakow! Bra läge, ca 10 minuters promenad in till Gamla Stan.
Väldigt hjälpsam personal. Fantastisk frukost. Fina rum med sköna sängar. Rent och fräscht.
Shuttle service till och från flygplatsen tar ca 30 minuter och kostar ca 100 SEK/person t/r.
Endast ett minus; det finns ingen hiss i huset. Därför inget boende att rekommendera om man har svårt att gå i branta trappor. I övrigt toppen!!

Bodde här: april 2017
Tack VivekaW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner på Cracowdays Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 2 juli 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We are pleased to hear that you had a wonderful stay at our hotel and we take the chance to thank you for your very high reviews about our services and facilities!
The Cracowdays building is over one hundred years and but we believe that buildings like ours create atmosphere of our city. We are very happy that you liked our place so much! :)
It was a pleasure to host you at our place.

Kindest regards,
Cracowdays Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2016

Jag och mina två barndomskompisar spenderade en lugn weekend i Krakow och bodde i rummet Chianti hos Cracowdays. Älskade det personliga som genomsyrade hela vistelsen. Från välkomstdrink till polsk cheesecake på rummet, till den urgulliga chauffören som körde t/r flygplatsen.

  • Bodde här: februari 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Sofia Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner på Cracowdays Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 29 mars 2016
Google-översättning

Dear Guests:)
We are glad that you had a enjoyable stay at our hotel and we take the chance to thank you for your very high reviews about our services and facilities!
It was our pleasure to host you at our hotel and looking forward to welcome you back!

Kindest regards
Cracowdays Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2015

Vi var där för att fira min svärmors 50-års dag och hotellet levde upp till förväntningarna.
Dom löste allt vi behövde med ett leende på läpparna och när vi skulle besöka Auschwitz så fixade dom en barnvakt åt våra små över dagen.
Precis vid receptionen finns det ett tv-rum där man kan dra igen glasdörren, sätta på valfri konsert (vi körde Rod Steward) ta ett glas gott vin och njuta i 1,5h <3
Vi kommer tillbaka till Krakow och bor naturligtvis på Queen.
Detta är ett skolboksexempel på hur ett hotell ska skötas!
Jag gör 100+ nätter per år på hotell och vet när det är perfekt, här är det det
så THANK YOU! /Damian P

  • Bodde här: mars 2015, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Damian P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner på Cracowdays Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2015
Google-översättning

Dear Guests,
We are glad that you had a enjoyable stay at our hotel and we take the chance to thank you for your very high reviews about our services and facilities!
It was a pleasure to host you at our place:)
We hope to host you back soon in the near future.

Kindest regards
Cracowdays Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2015

Ett mycket bra hotell, på gångavstånd till gamla stan. Tyst på natten. Man hör varken trafik eller grannar. Snygga och rena rum, familjär stämning, bra frukost, väldigt trevlig och hjälpsam personal. Snabb och stabil wifi. Lite slitet trapphus, men det kan man leva med. Fördelarna är så oändligt mycket större. Hit återvänder vi nästa gång vi besöker Kraków.

  • Bodde här: maj 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Rilo2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner på Cracowdays Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2015
Google-översättning

Dear Guests,
We are pleased to hear that you had a wonderful stay at our hotel and we take the chance to thank you for your very high reviews about our services and facilities!

Hope to see you back soon!
Thank you!
Cracowdays Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2012

Cracowdays Apartments har ett bra läge och mycket trevlig personal. Vi bodde i deras nyrenoverade studio som låg två minuter bort från själva hotellet. Fin och rent inrett med allt man kan behöva för en weekend.

Bodde här: november 2012, reste som ett par
Tack masironi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen