Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 379)
Filtrera omdömen
1 379 resultat
Medlemsbetyg
897
406
61
12
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
897
406
61
12
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 379 omdömen
Omdömet skrevs 1 maj 2018 från mobil enhet

Litet härligt hotell nära centrum. Här är miljötänket stort. Trevlig hjälpsam personal som bokar utfärder till vettiga priser. Rummet var litet men rent och sängarna lagom mjuka. Ac på rummet gör sommarsemestern skön. Priserna är lite högre men man vet vad man får .

Bodde här: maj 2018, reste med vänner
Tack Susanne L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 april 2018 från mobil enhet

Mycket bra gemytlig kundservice med personlig touch. Rena och bekväma rum med allt du behöver. Frukosten helt ok. Fantastiskt bra läge nära både Kazimierz och Stare Rynek och lätt att hitta. Gångavstånd till och från centralstationen. Inget buller från gatan.

Bodde här: april 2018, reste med vänner
Tack Barbro B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk service, är hotellets största fördel. Rummen är välstädade och bra men av lite äldre typ inget som är ett problem. 5 minuter till gamla stan och judiska kvarteren. Bra frukost. Men som sagt servicen gör de till en pärla!

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Kristofer U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2016 från mobil enhet

Toppenbra hotell om du önskar bo centralt till bra pris. Mycket serviceinriktad personal som hjälper dig med dina önskemål oavsett om det handlar om en lunchpåse, bokning av utflykt eller rekommendation av en trevlig restaurang. Rekommenderas varmt!

Bodde här: november 2016, reste med familjen
Tack Per J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2016

Mycket trevlig och hjälpsam personal som alla pratade bra engelska. Vårt rum (som kostade lite extra) var rymligt och hade ett mycket fint och välstädat badrum. Bra sängar. Hotellet ligger mycket nära "gamla stan", endast några minuters promenad dit. Enda synpunkten från oss är väl att frukosten kunde haft några fler varianter.

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack jonken02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WielopoleHotel, Manager på Wielopole Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2016
Google-översättning

Dear jonken02,

Firsty, I apologize for not being able to respond for your review in your language.
Thank you so much for taking your time and writting such a nice comment about our hotel.
We are proud that you are satisfied with our customer service, upgraded room size and cleanliness. Every day we do our best to meet our Guests' expectations and to create unforgettable experiences. We are happy you found our location to be good - the hotel is situated in the very centre of the city which allows to be close to many of the attractions and sights.
Your opinion about breakfast is invaluable to us and we will take your suggestion into consideration as our guests' happiness and satisfaction is our priority.
We certainly wish to welcome you back again in the near future.
Please do contact us directly when your plans take you back to Krakow and we will be delighted to take care of all your arrangements.

Best regards,
Katarzyna Zaręba
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen