Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 045)
Filtrera omdömen
2 045 resultat
Medlemsbetyg
994
849
168
27
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
994
849
168
27
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 045 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Stort hotell som ändå lyckas behålla den personliga servicen. Mycket hjälpsam och tillmötesgående personal. Daglig städning utförs med den omsorg som man sällan möter. All personal hjälpsamma och personliga, fin frukostbuffe och bra läge.

Bodde här: juni 2018, reste med vänner
Tack Sanna S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NovotelKrakowCentrum, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2018
Google-översättning

Dear Sanna,
Thank you very much for reviewing our hotel. We do our best to deliver you the best possible service. I hope to welcome you again.
Wishing you all the best!
Jakub Głowacki
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Mycket trevliga rum för oss vuxna och skoj för barnen med alla leksaker. Består av två sovrum som man kunde dela av med skjutdörr. Gott om utrymme och bra badrum. Tillträde till Hotellets Pool ingick också. Rummet hette Agnesca Family room.

  • Bodde här: juni 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Accorhotels.com
Tack Marcus W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NovotelKrakowCentrum, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2018
Google-översättning

Dear marcuswith,
Thank you very much for your opinion, i belive, we will host you again.
Best regards,
Jakub Głowacki,
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2018 från mobil enhet

Bodde här tre nätter i slutet av maj månad i samband med en konferans, rummet var bra dock dålig luft, inne på badet immade det igen med en gång...
Frukosten var över min förväntan
Konferans rummet hade dåligt med lufting, antingen kallt som f.. eller för varmt....
Kort avstånd till centrum, när det gäller pris vet jag inte vad vi betalade då min chef tog hand om den biten

Bodde här: maj 2018, reste i arbetet
Tack najonas13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wojtek K, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2018
Google-översättning

Dear Najonas13,

Thank you for your review and feedback.
I am sorry for small drawbacks that occurred during your stay with us.

Best regards,

Wojtek Kogut
Guest Experience Manager Kraków

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2018 från mobil enhet

Andra gången vi besöker Kraków och då är det självklart att vi väljer detta hotell igen!
Centralt läge nära Wawels slott och promenadavstånd till gamla stan och de judiska kvarteren.
Mycket bra service och trevlig personal. Är det något man behöver hjälp med eller undrar över, hjälper personalen gärna till.
Trevlig bar och bra frukost. Pool med gym och SPA behandlingar till rimlig peng.
Kommer att bo på detta hotell nästa gång vi besöker Kraków! Kan varmt rekommenderas!

Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack tofo03
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NovotelKrakowCentrum, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarade på det här omdömetSvarade 10 maj 2018
Google-översättning

Dear tofo03,
I am grateful for your review. Thank you very much and i hope you'll visit us again.
Best regards,
Jakub Głowacki
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2017

Hotellet ligger precis vid floden, och det tar 20 minuter med taxi från flygplatsen. Ca 15 minuters promenad till Old town. Bra frukost, jättegod mat på restaurangen och priserna är helt okej. Fin pool med spabad, och det finns även massage och andra behandlingar tillgängliga på hotellet. Rummen är fina och städningen är bra.

  • Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack susanneb359
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wojtek K, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2017
Google-översättning

Dear Susan,

Really good to hear from you.
Thank you for your review and feedback.

We look forward to seeing you again at our hotel in the future.

Best regards,

Wojtek Kogut
Guest Experience Manager Kraków

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen