Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (590)
Filtrera omdömen
590 resultat
Medlemsbetyg
350
187
38
11
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
350
187
38
11
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 590 omdömen
Omdömet skrevs 29 maj 2017

Ett lite mindre hotell med mysiga rum och trevlig inredning i gammaldags stil. Bra utrymmen för kläder och saker. Väldigt rent överlag och rustat badrum med krokar och hyllor för förvaring egna prylar. Bra service och personal som talar bra engelska. Frukost i mysigt källarvalv från 1400-talet - helt OK. Dock ingen pub på hotellet som utges i infon. Där emot gott om kafeér och restauranger i närområdet och gångavstånd till Gamla stan.
Ett lämpligt hotell för par som vill koppla av i ett stillsamt område utan direkt hålligång ...

Tips för att välja rum: Överlag tyst och lugnt ....
  • Bodde här: maj 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack juhanivuolle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MangerHotelEden, Kierownik på Eden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2017
Google-översättning

Dear Guest,

We are glad to hear that you enjoyed your stay here in our lovely Hotel and took the time to share your great experience with TripAdvisor. It seems that almost everything was perfect and we clearly met You expectations which is exactly the way it should be.

We hope You will return to the Eden Hotel, You are always welcome!

Best Regards,

Katarzyna Mrożek

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2016

Trevligt hotell i fina, gamla historiska kvarter. Med promenadavstånd till de centrala gamla kvarteren som vi i första hand besökte med julmarknad.
Vi var 2 par som kom innan incheckningstid men våra rum var klara och vi fick dem direkt.
Rummen (iaf vårt) var väldigt stora. Inte dubbelsäng utan 2 bra singelbäddar med många meter mellan. Soffa på vårt rum. Kylskåp rejäla klädskåp, sängbord och skriv/sminkbord. Allt i matchande fint laserade rejäla trämöbler.
Modern fräsch toalett med dusch. Bra wi-fi på hela hotellet.Enda minuset på rummet i mitt tycke var heltäckningsmattan. Känns aldrig riktigt fräscht.
Frukostbuffén var jättebra utan att vara överdådig i helt underbara grottliknande miljöer i hotellets källare.
Rekommenderas varmt!

Bodde här: december 2016
Tack Anneli M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MangerHotelEden, Kierownik recepcji på Eden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2017
Google-översättning

Dear Guests,
Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at Hotel Eden.We were really happy to read that you have enjoyed the breakfast, services and room interior at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.
Best Regards,
Katarzyna Mrożek

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2016

Perfekt beläget; nära till det mesta, perfekt frukost; bra valmöjligheter/urval lagom med "varmrätter", perfekt service/bemötande; servicepersonalen och städningen är hur bra som helst. Bra kunnighet i engelska.

  • Bodde här: oktober 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Tack 988ninaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MangerHotelEden, Kierownik på Eden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 december 2016
Google-översättning

Dear Sirs,
Thank You very much for such a wonderful opinion about Hotel Eden with Trip Advisor Community. We are very happy to read that everything was perfect: location, breakfast, cleanless and service. We hope to see You again in the nearest future:) You are always welcome!

Best Regards,

Katarzyna Mrożek

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2016

Servicen verkligen topp, allt som lovades fanns verkligen! städning , hjälpsamhet , frukost , finnas till hands. Rummet bra utformat, 1 a våningen av fyra . Restaurangdel i källarvalv. Bemannad reception 24 H.

Tips för att välja rum: Nära spårvagnshållplats. Nära restauranger. Mitt i judiska kvarteret.
  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Paradise51141
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MangerHotelEden, Kierownik på Eden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you! That definitely is a great review and it sounds that we clearly met your expectations which is exactly the way it should be!
I'm very pleased to read that you liked our Hotel, service and our wonderful staff.
I wish to welcome you here again in the nearest future:)
Best Regards/Katarzyna Mrożek

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2016

  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
MangerHotelEden, Kierownik på Eden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen