Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
ok

Hade tid över innan vi skulle hem. Så vi passade på att gå in i detta wax museum. Dem var bra ... läs mer

Omdömet skrevs 17 oktober 2017
Linda A
Albert Einstein med flera....

Första gången jag besökt ett waxmuseum. Ganska litet, och man har snabbt gått igenom det. Där ... läs mer

Omdömet skrevs 14 januari 2017
119victoriag
,
Karlstad, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 302 omdömen
  
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Kraków
från 40,40 US$
Mer information
från 41,60 US$
Mer information
från 43,90 US$
Mer information
från 79,70 US$
Mer information
Omdömen (302)
Filtrera omdömen
302 resultat
Medlemsbetyg
132
15
40
38
77
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
132
15
40
38
77
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 302 omdömen
Omdömet skrevs 24 november 2017 från mobil enhet

Vi gick in på detta ställe ganska sent på kvällen när vi var på väg tillbaka till hotellet. Priset var ganska billigt men tycker inte det var prisvärt. Få vaxdockor och väldigt många var polska kändisar. Bäst var påvarna och absolut sämst var H Clinton.

Datum för upplevelsen: november 2017
Tack jano935
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2017

Hade tid över innan vi skulle hem. Så vi passade på att gå in i detta wax museum. Dem var bra gjorda, men fanns inte alls många figurer.

Datum för upplevelsen: november 2016
Tack Linda A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2017

Litet museum, men dockorna är mycket välgjorda. Billigt inträde. Har besökt både MT i London och Amsterdam, samt vaxmuseet i Barcelona. detta är det minsta stället, men välgjorda dockor, utom H Clinton

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Annbe20
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2017 från mobil enhet

Bortkastade pengar. Man erbjuds 50% rabatt vid nästa besök om man gav 5 i betyg på Tripadvisor. Lär ju aldrig hända.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack Peter T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2017 från mobil enhet

Detta pyttelilla vaxmuseum har mycket lite att erbjuda. Några få dockor, mestadels polska politiker och påvar. Barnfamiljer kan lockas att gå in, eftersom de skyltar med sagofigurer, men bör bli besvikna. Det tog oss ca 10 minuter att se allt. Å andra sidan kostade det ca 70 sek för två vuxna.

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack Catarina A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen