Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra”
Omdöme om The Blue Pudel

The Blue Pudel
Rankad som nr 4 av 273 Restauranger i Sopot
Prisklass: 3 US$ - 19 US$
Kök: Polskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Supertrevligt ställe med bra mat och bra priser. Mysigt inrett i någon form av van gogh-anda. Kommer absolut tillbaka om jag är i Sopot.

Datum för besöket: april 2018
Tack Mattias M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 602)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2832 av 1 602 omdömen

Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

En upplevelse att bara sitta o njuta av inredningen sen att maten var väldigt god gör inte saken sämre ! Återvänder redan imorgon.

Datum för besöket: februari 2018
Tack 107malinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2018 från mobil enhet

Ett toppenställe i fina Sopot. Trevlig personal. Skön live music hela kvällen i genuin gammal miljö och vällagad god mat. Rekommenderas.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Margaret H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2018 från mobil enhet

Super mysig annorlunda restaurang med God mat och trevlig personal. Rekommenderas starkt!!! Vi drack varmt rödvin som glögg men inte så sött gott. Pumpasopp jättegod och lite stark. Rödbetssoppa som också var jättegod lite tunn men med dumplings i som var goda.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Anna C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig personal . Super mysigt ställe . Soppan och det varma vinet smakade underbart ..Kan verkligen rekommendera detta ställe .

Datum för besöket: januari 2018
Tack Renja P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Blue Pudel tittade också på

Sopot, Pomerania Province
Sopot, Pomerania Province
 
Sopot, Pomerania Province
 

Besökt The Blue Pudel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt