Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goda, vällagade pizzor. Tomatsåsen”
Omdöme om OSTRO.

OSTRO.
Beställ online
Rankad som nr 9 av 862 Restauranger i Gdansk
Prisklass: 5 US$ - 13 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Goda, vällagade pizzor. Tomatsåsen var fint balanserad. Fin service med frågan om mer dryck & om maten smakade bra, små gester som är långt ifrån självklara.

Datum för besöket: februari 2020
Tack juliasD1232SU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (342)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 343 omdömen

Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Fyra hungriga kom in, fyra mätta och belåtna lämnade supernöjda. Pizzorna helt outstanding. Gillar man riktig pizza så det här stället. Bra och trevlig service

Datum för besöket: februari 2020
Tack 1965kire
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020 från mobil enhet

Goda vällagade napolitanska pizzor.
Något trång restaurang men dom var behjälpliga för oss som hade med oss barnvagn till och med.

Datum för besöket: februari 2020
Tack oskarericson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Trevlig och kunnig personal som serverar goda drinkar, passande vin till grymt goda stenungnsbakade pizzor!

Datum för besöket: januari 2020
Tack sandraa745
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2020

Mysig restaurang vid kanalen i Gdansk, trevlig personal och mycket goda pizzor. Rekommenderar absolut denna restaurang.

Datum för besöket: januari 2020
Tack U2973VKhansb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på OSTRO. tittade också på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Besökt OSTRO.? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt