Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
95 US$
Se erbjudande
FindHotel
107 US$
85 US$
Se erbjudande
Expedia.com103 US$
Priceline95 US$
ZenHotels.com107 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (472)
Filtrera omdömen
472 resultat
Medlemsbetyg
326
109
27
8
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
326
109
27
8
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 472 omdömen
Omdömet skrevs 26 december 2019

Ett hotell med hög kvalite och hög standard till bra pris!
Personalen trevlig, och bemötande. Kanske något långsam vid incheckning när vi var ett stort gäng som kom. Frukosten var kanske något snål i utbudet men i helhet mycket bra och sängarna kanske var lite hårda, men för 1-2 nätter inga som helst problem :)

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hampton
Tack Viktor J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2019

Gruppen anlände sent och i två omgångar, detta va inget problem, första delen av gruppen fick tillgång till ett rum även om det var bokat i ett annat namn. så länge bokningsnumret kunde uppvisas.

Jättebra service och frukosten är nästan enskilt en anledning att åka till Polen.

Tack för vistelsen!

Datum för vistelsen: november 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hampton
Tack jpette988288
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2019

Kan varmt rekommendera detta hotell!! Trevlig personal, god frukost med stort utbud, sköna sängar, välstädat och ett perfekt läge. Om jag åker tillbaka till Gdansk bor jag gärna på detta hotellet igen.

Datum för vistelsen: november 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hampton
Tack Safari667201
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2019

Hotellet kan inte vara placerat bättre om man vi bo mitt i gamla stan. Service och rum fantastiskt bra. Frukosten god men inget speciellt. Jag ville ha kokta ägg, men enligt policyn så hade man slutat med att servera sådana. Lustigt att man samtidigt gjorde reklam för ägg Benedictin!! och även serverade kokta ägghalver på ett fat med majonäs.

Datum för vistelsen: september 2019
Tack Lars B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019

Nytt och frächt hotell. Ligger mitt i smeten till gamla stan. Kanonfrukost med det mesta man kan önska.Tips att kolla efter bakdörren som ligger vid hissarna, då kommer man direkt ut på en gågata i gamla stan. Mycket fina rum. Det enda som saknas på hotellet är bättre engelsktalande personal i receptionen och kanske pool eller spa-del.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Danne_db
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen