Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Ebike Prag Tour
58

Boka i förväg
från
57,10 US$
per vuxen
Kontrollera tillgänglighetVisa fullständig produktinformation
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Google
Sätt du kan uppleva Crawling Babies på
Ebike Prag Tour
58 omdömen
från 57,10 US$
Mer information
från 75,77 US$
Mer information
från 92,24 US$
Mer information
Omdömen (311)
Filtrera omdömen
311 resultat
Medlemsbetyg
91
122
77
16
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
91
122
77
16
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 311 omdömen
Omdömet skrevs 15 augusti 2022 från mobil enhet

En annorlunda storlek på bebisar i Kampa Park i Prag. Var rätt populärt bland familjer, flera barn som klättrade på statyerna. Endel klotter.

Datum för upplevelsen: augusti 2022
1  Tack hannahlP3714YN
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 april 2019 från mobil enhet

Dessa krypande bebisar har tagits ner från TV-tornet pga renovering och står nu lite i skymundan i en park. De ser lite groteska ut utan ansikten. De har nu blivit populära att klättra på.

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack JIFpw
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 augusti 2018

Joggade förbi de här statyerna och häpnade över hur väl de är formade. Läste aldrig något om dem så vet inte syftet med dem. Intressant att titta på andra besökare, särskilt barn som glatt klättrar runt på statyerna.

Datum för upplevelsen: maj 2018
1  Tack Ulrika p
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 juni 2017 från mobil enhet

Krypande bebisar utan ansikte är lite skrämmande. Statyerna , 3st, står i en lummig park. På baksidan ligger en trevlig restaurang med utsikt över floden.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Mats_berg67
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 november 2015

Mycket större än man kanske tror, och populära att klättra på. Groteska ansikten men värda ett besök.

Datum för upplevelsen: oktober 2015
Tack 650andersb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen