Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt goda croissanter ”

Bakeshop Little Bakery
Rankad som nr 1 av 40 Bagerier i Prag
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 17 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Avhämtning
Område: Malá Strana (Little Quarter)
Omdömet skrevs 8 juli 2018 från mobil enhet

Goda croissanter! Men trodde utbudet skulle vara större än var det var. När vi sedan gick därifrån låg det en lite större butik vägg i vägg som verkade ha mer. Men som sagt, croissanterna var super och bra för en take away frukost

Tack Oliviaahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (442)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 443 omdömen

Omdömet skrevs 5 juli 2017 från mobil enhet

Fantastiska smörgåsar! Prova deras rostade Ciabattas! Mättar som en rejäl lunch. Mycket prisvärt! Kommer äta alla våra frukostar där återstående av vår resa i Prag.

Tack Pär H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin H, Owner på Bakeshop Little Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2017
Google-översättning

Dear Par, We are happy to hear that you returned to us regularly during your stay in Prague. The ciabattas are very filling and perfect for a brunch or lunch before you start your day of sightseeing. Thank you for taking the time to review our petite bakery cafe. We hope to see you again in the future. Kind regards, Carolyn Hofmanova

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2017 från mobil enhet

Litet och mysigt café med nybakade kakor, bakelser och sötbröd i många varianter. Mocha kaffet var fantastiskt gott, liksom mandel-croissanten och blåbärs-galetten.
Rekommenderar verkligen ett besök.

Tack Tommy O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin H, Owner på Bakeshop Little Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2017
Google-översättning

Dear Tommy, Thanks for highly recommending us to the travel community. We are delighted that you loved our almond croissant, galette and mocha drink. We hope to see you again one day in beautiful Mala Strana, Prague. Kind regards, Carolyn Hofmanova

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2015 från mobil enhet

Drack en smoothie med mango, apelsin och banan. Det var bland det godaste jag druckit! Även cappuccinon var god!
Vi åt dock inga bakverk.
Trevlig man som stod bakom disken.

Tack Emelie L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin H, Owner på Bakeshop Little Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 10 december 2015
Google-översättning

Dear Emelie, We love making smoothie combinations so it is great to hear that you loved yours as well as the freshly roasted coffee. We are always happy to help our customers so thanks for commenting on the friendliness at Bakeshop Little Bakery. Please come again and try some of our soups, salads or sandwiches next time. Kind regards, Carolyn Hofmanova

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2015 från mobil enhet

Som helst grönsaksätare tänkte jag att Pragresan kunde bli tuff, men redan första dagens lunch råkade vi på det hör stället med mycket fräscha sallader och smörgåsar, som vi tog med till Kampa för en måltid i grön skugga. Rekommenderas!

Tack skvattram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin H, Owner på Bakeshop Little Bakery, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2015
Google-översättning

Dear Traveller, It is great to hear that the weather was pleasant enough for you to enjoy your fresh healthy lunch outside in the park opposite our shops. We have a whole range of juices, smoothies and some decadent desserts too so make sure to visit us again to sample some more items. Kind regards, Carolyn Hofmanova

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bakeshop Little Bakery tittade också på

 

Besökt Bakeshop Little Bakery? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt