Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig, god och prisvärd frukost”

La Bottega Bistroteka
Rankad som nr 253 av 6 211 Restauranger i Prag
Prisklass: 18 US$ - 42 US$
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Buffé, Bokningar
Område: Staré Město (Old Town)
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Åt frukost här, väldigt god äggröra, fräscha nypressade juicer och väldigt gott kaffe. Allt för en hyfsat billig peng om man jämför med Sverige. Trevlig service! Rekommenderar!

Datum för besöket: juni 2017
Tack Sofieteresia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 025)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 1 025 omdömen

Omdömet skrevs 10 april 2017

En liten mysig Italiensk kvartersrestaurang.Med modern inredning och trevlig och Mycket professionell personal serverar denna restaurang utsökt mat,desserter och Vin som anpassas perfekt till maten du väljer.Var där i April 2016 och blev mycket förtjusta i denna pärla bland restauranger.Ett STORT plus att du kan boka bord online. Vi bokade en vecka före.(gör det du ångrar inte detta) Du kan oxå äta frukost här.Med svenska mått mätt en MYCKET prisvärd restaurang.SUVERÄN Mat.Om du beställer fisk eller kött kommer de fram till bordet och berättar om de olika kött och fisk de har så du får välja vilken du vill ha.

Datum för besöket: mars 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 525ulfb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2017

Här träffas en ung publik som är intresserad av modern mat baserad på goda råvaror och mycket kärlek. Rolig idé med förrätt baserat på vikt. Huvudrätterna är klassiska men med en twist. Ankan var god och saftig. Purén perfekt.
Lokalen är modern och fin - möjligen lite bullrig.
Personalen är vaken och väldigt trevlig. Bra jobbat på alla sätt.

Datum för besöket: mars 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 981oskarg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2017

Coolt, modernt, prisvärt, gott, snyggt, rent, fräscht, trevligt och supertrevlig personal. Tummen upp!!!

Datum för besöket: mars 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Malin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2017 från mobil enhet

Helt fantastisk restaurang. Personalen var kunnig och de kunde erbjuda mat utanför menyn om man önskade det. Provade olika skinkor och ostar som förrätt vilket var något av det godaste vi ätit. Allt var vällagat och servicen fantastisk. Måste besökas!

Datum för besöket: mars 2017
Tack MartinaCar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ElisaaPraga, Guest Relations Manager på La Bottega Bistroteka, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2017
Google-översättning

Dear Martina,

Thank you for the lovely review of La Bottega Bistroteka.

We are happy that you enjoyed your time with us and we look forward for your next visit.

Arrivederci!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Bottega Bistroteka tittade också på

 

Besökt La Bottega Bistroteka? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt