Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 369)
Filtrera omdömen
1 369 resultat
Medlemsbetyg
631
571
134
24
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
631
571
134
24
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 1 369 omdömen
Omdömet skrevs 11 juli 2016

Vi bokade hotellet i god tid och fick mycket bra pris. Stort fint trebäddsrum rum 205 fräscht att det inte var heltäckningsmatta! 2 safetybox och mycket förvaringsmöjligheter. Vi stördes inte av trafiken men det fanns öronproppar på rummet ;) I badrummet hade vi badkar som kan vara lite högt att kliva i och ur, bara en halv duschvägg så det stänkte lite på golvet. Lite hårda sängar (för min smak) men det är ju vanligt på hotell, kudden var dock ingen höjdare för stor och obekväm. Frukostmatsalen fräsch, trevlig personal och ett helt ok utbud med många olika alternativ. Baren höll bra priser på kvällen. Hotellet ligger nära till allt, sevärdheter, shopping, restauranger och klubbar! Boka dock inte taxi via hotellet då det blir mycket dyrare än att boka själv!
Om vi kommer tillbaka till Prag bokar vi nog även detta hotellet!

Bodde här: juli 2016
Tack Carina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas69, Manažer på Perla Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2016
Google-översättning

Dear Carina,
Thank you very much for your kind comments about our Hotel unique location and service provided by our team. It was a great pleasure to have you with us on this very special occasion and we look forward to welcoming you back to Prague and The Perla Hotel again, in the near future.
Sincerely,
Hotel Perla Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 maj 2016 från mobil enhet

Bra hotell som ligger mycket centralt. Fint rum och badrum. Värdeskåp på rummet. Rent och snyggt. Bra frukost. Hjälpsam personal. De flesta i reception talar bra engelska. Någon halvtrappa som man måste gå för att komma till hissen. Bor gärna här igen.

Bodde här: april 2016, reste med vänner
Tack Inger O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas69, Manažer på Perla Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2016
Google-översättning

Dear Inger,
Thank you for your nice review of our Hotel.
We look forward to welcoming you back to Prague and The Perla Hotel again, in the near future.
Sincerely,
Hotel Perla Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2016 från mobil enhet

Helt ok hotell. Läget är det bästa . Helt o rent o prisvärt. Dock inte betyg 4:a. Undvik rum 201 - fönster in mor gården och kulvert.
Små moderna rum med AC, kyl o värdeskåp. Personalen småtrött som många andra i Prag men hjälpsamma. Rekommenderar ändå hotellet för weekends - man är ju inte i Prag för att ligga inne på rummet .

Bodde här: april 2016, reste med vänner
Tack Annette J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2015

Hotellet ligger bra till om man vill ha nära till gamla stan och även till den stora shoppinggatan ( gågatan) med massor av affärer.
Rummen var ganska små men helt ok, sängarna var dock lite sämre, tyvärr så drog det ner betyget!

Tips för att välja rum: Spelar nog inte så stor roll..
  • Bodde här: april 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack KentMikael22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2015 från mobil enhet

Bra centralt läge, nära allt även tunnelbanan och spårvagn. Ganska små rum men behöver inte större för att bara sova. Frukosten på hotellet var som standarden på de flesta hotell jag bott på. Vi kommer gärna tillbaka igen

Bodde här: april 2015, reste med vänner
Tack Lars C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas69, Manažer på Perla Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2015
Google-översättning

Hello,
Thank you for your review of our Hotel, our unique location.
We look forward to welcoming you back to Prague and The Perla Hotel again, in the near future.

Sincerely,
Lucie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen