Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Weekendresa

Ett lite bisarrt museum som säkerligen fyller sin plats. En inblick hur grymma händelser och straff ... läs mer

Omdömet skrevs 20 juli 2018
Bosse_Rydis
,
Taby, Sverige
Grymhet genom alla tider

Grymhet från svunna rider men hi är interested bättre idag, bars skickligare på attached förlänga ... läs mer

Omdömet skrevs 7 juli 2018
sverkern2018
från mobil enhet
Läs alla 314 omdömen
  
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Prag
från 83,40 US$
Mer information
från 66,00 US$
Mer information
från 19,10 US$
Mer information
Omdömen (314)
Filtrera omdömen
314 resultat
Medlemsbetyg
40
87
103
54
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
40
87
103
54
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 314 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2016

Museum precis vid bron. Massa kopior och bilder/texter om tortyrredskap etc. "Roligt"/informativt museum man går igenom rätt snabbt. Helt klart värt att besöka om man vill vika av från allt folk runt Karlsbron.

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack 585andr_t
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2016 från mobil enhet

Helt klart sevärt. Vid varje station fanns det bra beskrivet om vad redskapet använts till. Det gör det lite lättare att förstå. Lokalen i sig är ganska liten, man går som en labyrint runt varav utgången är på en bakgata.

Datum för upplevelsen: juni 2016
Tack malinmojje
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2015 från mobil enhet

Litet och mörkt museum om människans otrevligare sida om att plåga varandra till döds. Ligger centralt vilket var bra då den inte hade varit värd en omväg.

Datum för upplevelsen: december 2015
Tack Annsco
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2015

Fruktansvärt hemsk museum med olika typer av tortyr redskap. Stackars människor som har fått genom lida detta. Lokalerna var perfekt små trånga utrymme. Kunde varit bättre med engelska skyltar.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack solbacka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2015

Litet fint museum om människors uppfinnerikedom att plåga varandra, otäckt men bra skildrat. Man går igenom det på en timme och är glad att komma ut i solen sen!

Datum för upplevelsen: maj 2015
Tack Carin K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen