Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt restaurang”
Omdöme om La Piccola Perla

La Piccola Perla
Rankad som nr 150 av 6 211 Restauranger i Prag
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Staré Město (Old Town)
Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Mycket god och vällagad mat. Bra service och trevlig personal. Vi var fem i sällskapet alla var mycket nöjda. Kan vara bra att boka bord, mycket folk.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Explore181631
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (3 120)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6771 av 3 120 omdömen

Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Bästa matupplevelsen på resan. Underbar mat men bästa behållningen var personalen som var personliga och fick en att associera till maffiafamiljen på ett charmigt sätt. Vi åt ostbricka till förrätt och lasagnen och pasta med skaldjur, underbart gott

Datum för besöket: juni 2017
Tack ingmariel2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2017 från mobil enhet

Helt underbar restaurang med supergod mat och trevlig personal för en gång skull. OBS! Vill man slippa rökning av grannbordet så be om att få sitta i källaren för där är rökfritt.

Datum för besöket: maj 2017
Tack Simon N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2017 från mobil enhet

Bästa pizzan jag någonsin har ätit. Litet och mysigt ställe. Rekommenderas starkt. 10/10. Super!!!!!!!!!!!

Datum för besöket: april 2017
Tack Malin V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2017 från mobil enhet

En pärla i Prag. Vi var där under en lördagskväll och man bör boka bord för att få plats. Stället är
Väldigt populärt. Det enda stället i Prag som vi var på där servitörerna inte försökte för mycket. Maten var grym. Vi provade både pizza, pasta och förrätter. Allt smakade grymt bra. Ett måste när man är i Prag.

Datum för besöket: april 2017
Tack Mattias S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Piccola Perla tittade också på

 

Besökt La Piccola Perla? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt