Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Really nice hotel with a lot of charm”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape)
Rankad som nummer 102 av 648 hotell i Prag
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs november 15 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Polarica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nuzky, Manager på Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape), svarade på det här omdömetSvarade januari 13 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (397)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

276280 av 397 omdömen

Omdömet skrevs november 7 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The Mucha room is perfect for a couple, with lovely views and a comfortable big bed -- terrific valu ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack crunchkin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nuzky, Manager på Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape), svarade på det här omdömetSvarade januari 13 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack David B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nuzky, Manager på Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape), svarade på det här omdömetSvarade november 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 9 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 509johnnyb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nuzky, Manager på Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape), svarade på det här omdömetSvarade november 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Each of the rooms is unique in its proportions and its collector's furniture, so each room is a ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Nikolaus A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nuzky, Manager på Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape), svarade på det här omdömetSvarade oktober 9 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Praghotell
Malá Strana (Little Quarter)
U Bílé Lilie
U Bílé Lilie
Nr 174 av 648 i Prag
53 omdömen
Malá Strana (Little Quarter)
The Golden Scissors
The Golden Scissors
Nr 95 av 648 i Prag
347 omdömen
Malá Strana (Little Quarter)
The Nicholas Hotel Residence
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Malá Strana (Little Quarter)
Boutique Hotel Constans
Malá Strana (Little Quarter)
Appia Hotel Residences
Appia Hotel Residences
Nr 11 av 648 i Prag
746 omdömen
Hradčany och Letná
Hotel U Krale Karla (King Charles)
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape)

Adress: Jansky vrshek 324/11, Prag 118 00, Tjeckien
Telefonnummer:
Region: Tjeckien > Böhmen > Prag > Malá Strana (Little Quarter) , Praha 1
Bekvämligheter:
Bar/lounge Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 19 av Romantiska hotell i Prag
Nr 21 av Familjehotell i Prag
Nr 91 av Lyxhotell i Prag
Prisklass: 657 kr - 1 711 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape) 4*
Antal rum: 7
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel U Zeleneho hroznu (Hotel At the Green Grape). Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
u Zlute Boty

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt