Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 246)
Filtrera omdömen
3 247 resultat
Medlemsbetyg
1 906
1 086
181
41
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 906
1 086
181
41
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 247 omdömen
Omdömet skrevs 5 juni 2017

Ett fint, lugnt hotell trots läget på en rätt så trafikerad gata. Vänligt proffsigt bemötande med personal som månar om sina kunder. Mycket hjälpsamma.
Rummet vi hade var ganska litet men det gjorde ej så mycket. Vi fick dock rum längst bort i en korridor på våning 3 så bor jag här fler gånger ska jag be om rum närmare hissarna. Bra varierad frukost. Rekommenderar detta hotell.

Rumstips: Välj rum nära hiss
Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Ingela R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fil_Vlach, Manager på Century Old Town Prague - MGallery, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2017
Google-översättning

Dear guest,

thank you very much for sharing your great review on TripAdvisor. It is great to read your positive comments about your stay with us, we are happy to have learnt you have had a memorable stay with us and that you have enjoyed our services.
Thank you once again for taking the time to post a feedback about our property and we look forward to welcome you back soon.

With best regards,

Filip Vlach
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2016 från mobil enhet

Bor nästan alltid här på mina tjänsteresor till Prag. Bra hotell, med bra standard och bra varierande frukost. Nära till centrum och granne med stort shoppingcenter. Ett hotell jag kan rekommendera...

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste i arbetet
Tack thomasj453
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fil_Vlach, Manager på Century Old Town Prague - MGallery, svarade på det här omdömetSvarade 13 november 2016
Google-översättning

Dear guest,

We very much appreciate your great comments regarding your stay at the MGallery Praha Hotel Century Old Town. It is always a pleasure to receive such feedback.

I will share your comments with our team and I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one, we are looking forward to having you with us again!

With kind regards,

Filip Vlach
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2016

Jag har varit i Prag väldigt många gånger och bott på väldigt många hotell i den staden och jag kan säga att detta var det bästa hotellet hittills som jag har bott på där. Härliga rum med bra badrum. Mycket trevlig och tillmötesgående personal överallt. Städningen var mycket väl utförd. Läget är perfekt vid Namesti Republiky och Stationen Praha Masarykovo med gott om spårvagnslinjer samt Metro. Gångavstånd till gamla stan och Vaclavske namesti. Jag kommer utan tvekan välja detta hotell igen på min nästa resa till Prag!

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Karl K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fil_Vlach, Manager på Century Old Town Prague - MGallery, svarade på det här omdömetSvarade 28 augusti 2016
Google-översättning

Dear guest,¨

allow me thank you for your kind words about our property and for sharing them with the rest of TripAdvisor users!

I am glad to see that you have had a nice stay and It will be a real pleasure for all our team to welcome you back and offer the best of our service!

Greetings from Prague,

Filip Vlach
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2016

Trevlig personal, härliga rum, om än något små. Rent. Underbar frukostmatsal, med lika bra frukost. Färska saker. Nära allt känns det som. Lugnt område. Baren var kunnigt bemannad, med trevlig personal. Teknisk säkerhet fullt i klass med höga krav.

Rumstips: Vi fick 428 som var härligt, om än litet.
Datum för vistelsen: juni 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack emtegard57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fil_Vlach, Manager på Century Old Town Prague - MGallery, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2016
Google-översättning

Dear guest,

We very much appreciate your great comments regarding your stay at the MGallery Praha Hotel Century Old Town. It is always a pleasure to receive such feedback.

I will share your comments with our team and I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

With kind regards,

Filip Vlach
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2016

Utmärkt hotell med bra service! Trevlig personal som kan sin sak. Vill slå ett slag för frukosten. Dom står och gör en omelett medans du väntar, efter att du valt ingredienser, och fort gick det. Det är service!

Datum för vistelsen: juni 2016
Tack annicaemtegard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fil_Vlach, Manager på Century Old Town Prague - MGallery, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2016
Google-översättning

Dear guest,

We very much appreciate your great comments regarding your stay at the MGallery Praha Hotel Century Old Town. It is always a pleasure to receive such feedback.

I will share your comments with our team and I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

With kind regards,

Filip Vlach
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen