Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Bli belönad med One Key
Booking.com
Hotels.com
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
pu2371
Göteborg, Sverige

Hotell Louren, Prag

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 11 dec. 2018från mobil enhet
Ett trevligt Hotell med lite äldre standard. Härlig och hjälpsam personal. Det tar ca 25-30 min. att promenera in till centrum. 10-15 min. med spårvagn eller Tunnelbana. Finns även gott om resturanger inom 500 meter ifrån Louren.
Datum för vistelsen: december 2018
Resetyp: Reste med vänner
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Veronika M, ManagerFleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 31 jan. 2019
Dear pu2371,

thank you very much for taking the time to share your feedback with us and other travellers! I´m very glad you were satisfied and comfortable and that you found our location convenient.

Our colleagues are always the happiest when our guests are happy, so your kind review will surely be nice for them to read it, as it was for me.

Hopefully we will get to see you again!

Kind regards,

Veronika
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Tripadvisor
2 403 kr
Helt återbetalningsbar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.6 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Tripadvisor
3 805 kr
3 329 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    3 329 kr
2.6 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
Tripadvisor
1 282 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.6 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Tripadvisor
2 660 kr
2 265 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.7 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    3 240 kr
  • Expedia.com
    3 485 kr
2.0 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Hotels.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 324 kr
  • Expedia.com
    1 504 kr
1.8 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    2 903 kr
  • Expedia.com
    3 298 kr
2.1 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 562 kr
  • Algotels
2.5 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Hotels.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 344 kr
  • Expedia.com
    1 604 kr
2.7 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    2 237 kr
  • Hotel Website
    2 354 kr
2.7 km från Fleur De Lis Hotel
Kostnadsfritt wifi
Träningsanläggning
Visa fler hotell i Prag
Omdömen (731)
Filtrera omdömen
732 resultat
Medlemsbetyg
566
140
18
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
566
140
18
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 732 omdömen
Omdömet skrevs 24 september 2018 från mobil enhet

Charmigt hotell med karaktär. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Ligger i ett lugnt område, med närhet till tunnelbana. Okej frukost, där värdinnan får en extra stjärna. Städningen av rummet helt perfekt! Dock lite lyhört, speciellt i badrummet. Det som drar ner betyget är sängen, där madrassen var hård och kuddarna knöliga. Saknade även eluttag vid sängarna.

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
2  Tack W4044JElizb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
VeronikaM1264, General Manager på Fleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2018
Google-översättning

Dear Liz B,

thank you for taking the time to review your recent stay in our hotel! We do appreciate every feedback we can get. First of all, I´m very glad that apart from the bed everything else was in order. We have realized that the mattresses, despite of not being old, have started to need our attention and we plan on replacing them soon. It is, however, a thing that also very much depends on personal preferences; while some guests prefer softer beds, others may find soft mattresses uncomfortable. We want to make our guests happy no matter what, so we will indeed try and find the best option to suit most of our guests, if not all.

Hopefully we´ll get another chance to host you, this time to a full satisfaction!

Sincerely,

Veronika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2018 från mobil enhet

Småskaligt och hållbart. Det lilla hotellet mitt i staden. Perfekt placerat med närhet till buss, spårvagn och tunnelbana. Fullständig frukost där del lagar din omelett eller äggröra efter dina önskemål. Rent och snyggt i trivsam atmosfär. Sist men inte minst fantastisk personal, vänliga och serviceminded.
Vi kommer snart igen!!!

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Robert W
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Veronika M, General Manager på Fleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2018
Google-översättning

Dear Robert W,

thank you so much for your positive review! I am so very glad you were satisfied with your stay. I will pass your positive feedback to our staff too, my colleagues are always happy to hear that they efforts have been positively received. Also, thank you for your commentary on our breakfast, as they say; breakfast is the most important meal of the day - so we take the quality of our breakfast very seriously.
Thank you again for staying with us, we´ll be looking forward to your next visit!

Kind regards from sunny Prague,

Veronika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2017

Visst har rumen sina små skavanker och lite underhåll kan behövas. Men vad gör det när rummen är så stora, välmöblerade, bekväma och framför allt mysiga. Lägg sen till att de var väldigt väl städade.
Men det som verkligen gör att det här hotellet sticker ut är dess otroliga charm, trevliga personal och en ovanligt bra frukost.

Ytterligare ett plus var att jag sällan bott på ett hotell med så bra wifi.

Jag har varit i Prag åtskilliga gånger, men nu hittat mitt absoluta favorit hotell.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Herr_Sorken
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Michael K, General Manager på Fleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2017
Google-översättning

Dear Herr_Sorken,

I wanted to thank you for taking the time to write such great feedback regarding your experience with us during your visit from Bålsta.

I'm really happy, that you enjoyed your stay and found your room comfortable and cozy. Also, I was delighted to learn, that you loved our breakfast and mentioned it as special.

Specially, we really appreciate your trust you placed in us. So, it would an honor for us to become your home away from home, whenever you'll stay in Prague.

In meantime I wish you a lovely rest of the day as well as weekend!

With best regards,
Michael

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2017 från mobil enhet

Spenderade 3 nätter på detta hotell med vår 3 åriga son. Fick ett stort rum med dubbelsäng och en soffa som bäddats om till extrasäng till vår son.
Hjälpsam,proffesionell och trevlig personal.
Stort plus till det informationshäfte som delades ut då vi kom med både info om hotellet samt saker som är bra att känna till om staden.
Uppskattade servicen under frukosten där kaffe serverades efter önskemål (kaffe,the,cappuccino,latte). Förutom den varierade buffén med bröd,pålägg,kakor,ägg,frukt,yoghurt,flingor mm så uppskattade vi att man kunde beställa ägg i olika varianter (omelett,äggröra etc).
Saknade endast lite nyttigare alternativ så som keso,färsk frukt(istället för fruktsallad från burk) och müsli (som inte är crunchy granola med socker).
Hotellet ligger en bit från city(men nära bussförbindelser och spårvagn) men positiva är att det är billigare i dessa ytterområde(att äta på restaurang osv) jämfört med mitt i stan.

Totalt sett är vi väldigt nöjda med vår vistelse och skulle rekommendera detta till andra!

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack 602jeanettej
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Michael K, General Manager på Fleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2017
Google-översättning

Dear Jeanette J,

Thank you for choosing Louren for your family trip! We know how important such life events are and we thank you for trusting us to be your host for it. Also, I'm sorry for responding in English, unfortunately my colleagues or I don't speak Swedish.

To clarify for prospective guests reading your review: we don't have a full service restaurant, but offer buffet breakfast with hot and cold drinks as well as mentioned omelets, scrambled eggs, oats etc, that is open from 7 to 10 A.M., somtimes during weekend till 11. I regret you were not completely satisfied during your time with us. A key component of our breakfast is eat well commitment and as a result our menu allows our guests to at long last start and end their days on a healthy and fulfilling note. So, in healthly food you can find a lot of fruits/simply carbohydrates (bananas, kiwi, oranges, mandarins, grapes as well as apples.). Also we providing fruit salad from a can. Muesli, in classical means of this word, as well as chocolade granules are also avaylable during breakfasts. We don't exclude complex carbohydrates such as oats or grains and more other.
To sum it up, I very thankful to you for mentioned it. We'll do our best and improve a quantity of fruits and cerealies for healthly eating.

Also, all our guests are able to request some special menu or meals in advance (Is it lactosa free or kind of fit bread or something else), just let us know please. It is enough to meantion before arrival via email - reservations@louren.cz

Inspite of this, I'm really happy, that you enjoyed your stay! Moreover we are very proud to have recommendations from you. Trip with childrens should be memorable and joyfull, to let kids get a fond memories. Our childrens - our treasure, right?

Let me please thank you for such detailed and most comprehansive review! In case you will decide to visit Prague next time, you are always welcome here! I just ask you, of you decide to do so, let me please know, so I'll be able to arrange everything.

Either, I am happy to read, that our staff, location, arrival informations as well as breakfast left such fond memory for you.

I believe we'll get a chance to welcome you in future! In meantime we wish you all the best!

With best regards,
Michael

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2015 från mobil enhet

Väldigt fina rum med speciellt fina badrum. Vi var ett gäng på elva som hade sex rum emellan oss, superfina rum och väldigt rent. Sköna sängar och många fönster, ljusa rum. Men det bästa var den trevliga och ambitiösa personalen.

Utöver det så var priset väldigt bra.

Datum för vistelsen: november 2015
Restyp: Reste med vänner
Tack maxpaj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lucia V, General Manager på Fleur De Lis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2015
Google-översättning

Dear Maximilian P,

Thank you very much for your wonderful feedback!

It was a pleasure for us to welcome you and your friends at our hotel and I am happy to hear you have had a nice stay with us.

I highly appreciate your review and all your kind comments on our hotel and its nice rooms, cleanliness, comfortable beds, reasonable prices and last but not least - friendly and helpful staff.

I will be looking forward to welcome you at our hotel again in the future!

Best regards from Prague,

Lucia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen