Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trångt!”

Karlsbron (Karlův most)
Boka i förväg
Mer information
13,95 US$*
och över
Prags lilla Venedig: Sightseeing Canal Cruise
Rankad som nr 3 av 1 030 saker att göra i Prag
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Nej
Rekommenderad vistelselängd: <1 timme
Omdömet skrevs 9 september 2018 från mobil enhet

Aldrig varit med om så mycket folk på en turistattraktion. Ja förutom slottet i Prag då iofs.
Fin utsikt från bron upp mot slottet men så sjukt trångt. Finare och lugnare att gå på bron vid Nationalteatern och kolla mot Karlsbron ist.

Datum för upplevelsen: september 2018
Tack Anna K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (63 903)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

3337 av 63 905 omdömen

Omdömet skrevs 8 september 2018

Det är något speciellt att gå över Karlsbron. Alltid mycket folk, artister, konstnärer, musiker, tiggare...alla trängs på bron. Bron är en självklar väg att komma upp till borgen och kyrkan. Finns andra broar över floden också som du kan ta nästa gång.

Datum för upplevelsen: april 2018
Tack Mia M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2018 från mobil enhet

Ett måste i Prag. Extra fint på kvällen. Dock är här ofta mycket folk som förtar lite av storheten. Ligger mitt i Prag.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack ge63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet

Fin bro med mycket vackra i och gamla statyer längs bro räckerna, är mycket folk på bron i stort sett hela tiden, försäljare som säljer konst samt en hel del klassisk musik spelas

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack LindaHolm1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 28 augusti 2018

Denna bro får man absolut inte missa under sin vistelse i Prag. Att strosa på denna gamla bro och se alla statyer längs bron är ett måste. Dagtid så fylls bron av försäljare, målare, musiker och kvällstid så kommer tiggarna fram. Men väl värt ett besök både dagtid och kvällstid då man har en fantastisk utsikt mot ST Vilnius Katedralen samt slottet som är upplyst.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack Stickan2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Karlsbron (Karlův most)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt