Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Karlsbron (Karlův most) på
från 13,98 US$
Mer information
från 38,18 US$
Mer information
från 53,23 US$
Mer information
från 29,17 US$
Mer information
Omdömen (64 593)
Filtrera omdömen
64 593 resultat
Medlemsbetyg
42 375
17 015
4 439
573
191
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
42 375
17 015
4 439
573
191
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
125130 av 64 593 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018

Det känns lite överkurs att säga något om Karlsbron men det är mycket folk. En mycket positiv sak är att de försäljarna som står på bron inte jagar en för att få sälja utan står avvaktande och väntar tills man eventuellt vill ha något.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack solomusiklindberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Har hört så mycket gott men va inte så mycket och se. Ok den var fin men hade hoppats på mer.

Men en gång bör man gå dit och kolla

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Joakim K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Mysig bro att vandra över. Fin utsikt och lagom med folk på förmiddagen. Bäst att besöka på morgonen eller förmiddagen. Trevligt med alla konstnärer utmed bron.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Jenni E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Vacker bro men en turistmagnet. Svårt att se helheten. Förutom alla besökare finns det många försäljare på bron.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 281ulricac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2018

En turistattraktion som alla besöker i Prag. Egentligen inget speciellt men fin utsikt upp mot gamla delen av stan. Mycket folk, någon musikant och försäljare.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack hannah671
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen