Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besvikelse”

Karlsbron (Karlův most)
Boka i förväg
Mer information
13,97 US$*
och över
Prags lilla Venedig: Sightseeing Canal Cruise
Rankad som nr 3 av 1 030 saker att göra i Prag
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Nej
Rekommenderad vistelselängd: <1 timme
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Har hört så mycket gott men va inte så mycket och se. Ok den var fin men hade hoppats på mer.

Men en gång bör man gå dit och kolla

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Joakim K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (63 915)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

115119 av 63 915 omdömen

Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Mysig bro att vandra över. Fin utsikt och lagom med folk på förmiddagen. Bäst att besöka på morgonen eller förmiddagen. Trevligt med alla konstnärer utmed bron.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Jenni E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Vacker bro men en turistmagnet. Svårt att se helheten. Förutom alla besökare finns det många försäljare på bron.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 281ulricac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2018

En turistattraktion som alla besöker i Prag. Egentligen inget speciellt men fin utsikt upp mot gamla delen av stan. Mycket folk, någon musikant och försäljare.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack hannah671
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018

Vacker gammal bro, men oerhört mycket turister vilket gör att man bara måste hålla koll så man inte krockar med andra. Besök bron tidigt på morgonen eller sent på kvällen.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 3 572 001
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Karlsbron (Karlův most)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt