Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig personal”
Omdöme om Pasta Fresca

Pasta Fresca
Rankad som nr 191 av 6 169 Restauranger i Prag
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper, Affärsmöten, Romantiska möten, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Sent på kvällen, Lunch, Leverans, Bokningar
Område: Staré Město (Old Town)
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Ett av de få ställen i Prag som har trevlig personal med ganska bra mat men inget extraordinärt. Vi satt på övervåningen nära entrén så jag saknade restaurang-känslan lite men det hade säkert varit mysigare på nedervåningen.

Datum för besöket: mars 2018
Tack nina899
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (4 159)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 4 159 omdömen

Omdömet skrevs 22 mars 2018 från mobil enhet

En mycket bra restaurang med god pasta! Rekommenderas varmt Servicen var helt utmärkt! Snabb och uppmärksam på hur bordet såg ut.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Pia Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2018 från mobil enhet

Vi åt i källaren, öppet kök på vägen ner, mycket personal och väldigt trevlig personal. Ganska bra pris för att vara i centrum. Risotton vi åt var god men inget speciellt. Mysig lokal och verkade vara populärt.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Tim L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

En riktigt bra italiensk restaurang god mat och dryck. En restaurang som vi kommer tillbaka till. Denna gång blev det en riktigt trevlig lunch.

Datum för besöket: februari 2018
Tack PatrikE882
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2017 från mobil enhet

Mycket trevlig resturang ner i en mysig källare. Väldigt proffsig och trevlig personal. Ligger mitt i centrum. Något dyrare dricka än övriga restauranger. Maten var riktigt god.

Datum för besöket: november 2017
Tack X8669QFdennisc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pasta Fresca tittade också på

 

Besökt Pasta Fresca? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt