Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Faktiskt mat”
Omdöme om Bila krava

Bila krava
Rankad som nr 44 av 6 227 Restauranger i Prag
Certificate of Excellence
Kök: Europeiskt, Franskt, Tjeckiskt, Steakhouse
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Vinohrady och Vršovice
Omdömet skrevs 21 september 2020

Vilken service. Vilken mat. 5/5 i betyg. Personalen var så kunnig och presenterade maten på ett fint sätt.
Kan varmt rekommendera detta ställe. Bra priser också om man jämför vad samma mat hade kostar i Sverige.

Datum för besöket: september 2020
Tack H20oan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 248)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 248 omdömen

Omdömet skrevs 5 oktober 2019 från mobil enhet

Jädra gutt vettu men en reidie köttabit fruntimmert tog en rumpstek det tyckte hon va gutt jag jädra tog entrecote fasen i ladugården va gutt det va 5/5 ladugårdar sa jag till dig

Datum för besöket: oktober 2019
Tack H238TXericg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2019 från mobil enhet

Bra service och väldigt god mat. Pojkvännen tog entrecôte och jag rumpstek. Bokat bord här en till kväll. Rekommenderas starkt

Datum för besöket: oktober 2019
Tack malinandeersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2018 från mobil enhet

Beställde lammkottletter men fick in utskurna lammbitar. Allt perfekt kryddat men många sega bitar. Vegetariska rätten var mycket god.

Datum för besöket: december 2018
Tack livsnjutningardotse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 november 2017 från mobil enhet

Väldigt mysig restaurang här på hösten. Mysig stämning och väldigt vänlig personal. De har kött i olika prisklasser och kvalité. Inget ut över det vanliga men super gott

Datum för besöket: november 2017
Tack X8669QFdennisc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bila krava tittade också på

 

Besökt Bila krava? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt