Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt bemötande!”

Fat Cat Beerhouse & Restaurant
Boka bord
2
sön 27/9
20:00
Rankad som nr 217 av 6 223 Restauranger i Prag
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 20 US$
Område: Staré Město (Old Town)
Restauranginformation
Område: Staré Město (Old Town)
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Vi strosade runt på stan och såg deras roliga logga på utsidan, bara härlig humor över hela ställer. Beställde in en väldigt god Irish Coffe och Quesadilla. Mycket trevlig personal!

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack FabianA284
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
908kl_ra_, Marketing på Fat Cat Beerhouse & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Tack så vi ser fram emot ditt nästa besök.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 518)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 2 518 omdömen

Omdömet skrevs 2 januari 2020 från mobil enhet

Ett kul ställe att slinka in på och ta något att dricka. Det fanns mat och men vi var bara inne och vilade våra ben. Ganska stort och väldigt serviceminded personal. Dessutom var det billigt

Datum för besöket: januari 2020
Tack 445carinaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Klára Š, Manažer komunikace s hosty på Fat Cat Beerhouse & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 6 januari 2020


Tack för att du kommer och vi hoppas att vi ses igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2019

Hoppade in på en öl och något lätt att äta efter en shoppingrunda på stan. Mascarpone med färska jordgubbar och ett glas chardonnay. Supergott och trevlig personal. Fräsch lokal.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Maria B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Klára Š, Manažer komunikace s hosty på Fat Cat Beerhouse & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2019

Tack för att du besöker och förhoppningsvis någon gång nästa gång!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 oktober 2019 från mobil enhet

Härlig atmosfär o go personal. Hit kommer vi fler gånger! Gott med eget öl! Burgarna kan man dö för!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack D7049YDmalins
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2019 från mobil enhet

Grymt trevlig personal som är hjälpsamma
med glimten i ögat och serverar gött käk
Tar en lunch där redan imorgon igen!

Datum för besöket: juni 2019
Tack lindagR2073YG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Klára Š, Manažer komunikace s hosty på Fat Cat Beerhouse & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 19 juni 2019
Google-översättning


Puno vam hvala na posjeti, drago nam je da ste zadovoljni i ponovite posjet!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fat Cat Beerhouse & Restaurant tittade också på

 

Besökt Fat Cat Beerhouse & Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt