Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakrik och riktigt god dagens.”

Restaurang Karl Johan
Rankad som nr 2 av 15 Restauranger i Skurup
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Smakrik och riktigt god dagens.
Väljer oftast veg alltid lika gott.
Känns som om maten är vällagad och gjord på bra råvaror.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 732mariee
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 11 omdömen

Omdömet skrevs 14 maj 2020

god lunch med bra ingredienser, närodlat och goda grönsaker. Lagom stor portion på dagens och väldigt gott bröd

Datum för besöket: mars 2020
Tack Lars H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 oktober 2019

Jättebra Salladsbord, hembakat bröd! Bra alternativ till dryck som ingår i dagens lunch!
SKurups bästa lunch, vällagad, smakrik, och om man är hungrig så kan man alltid få påfyllning.Passar inte dagens så finns det alltid olika alternativ.
Bra service!

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack tommymjonsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Jag besöker restaurangen flera gånger per vecka och har aldrig blivit besviken.
Det finns alltid alternativ för den kräsne, för att inte tala om deras goa hamburgare!

Deras temakvällar som inträffar lite då och då är alltid värt ett besök.

Oavsett hur mycket gäster som stället har så kommer alltid maten ut snabbt och priset för dagens om 90 kr i Skurup är helt rätt.

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack stefanskurup
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 augusti 2018

Detta är en restaurang i en gammal järnvägsstation i Skurup, vilket innebär att det är lite mindre plats i restaurangen.
Dom serverar en mycket god och fin dagens som så klart är olika från dag till dag.
Snabb och bra service. Deras temakvällar är fantastiska. Rekommenderar verkligen ett besök på denna restaurang om ni har vägen förbi Skurup.

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 929lindgren
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Restaurang Karl Johan tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Karl Johan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.