Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellent house very clean, well stocked and ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Dundas, Hamilton, Ontario

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Malcolm B
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 5 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 6 2018
Malcolm and family were quiet and very polite sweet people . Thank you for your wonderful review and taking the time to post it . We strive to make each and every guest comfortable and fulfill their needs . However it makes my work very easy when the guests are like Malcolm and family . They left our home in perfect condition and treated it like their own . Thank you so much for choosing us and giving us the opportunity to host you . I highly recommend them to other guests around the world and I would welcome them back with open arms .
Ashla D
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
GoPlaces7 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 maj 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 29 2018
Thanks Jacqui for this beautiful review ,you both were star guests and so easy going . I thought I was the clean freak but Jacqui you out did us . Come and stay with us any time . I would highly recommend Jacqui to other hosts .
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt