Petra H
Stockholm, Sverige

Spontan hemester i Höga Kusten.

Omdöme om Bjärtrå B&B
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 11 aug. 2020från mobil enhet
Bokade en natt på detta B&B efter rekommendation av en bekant. Vi trivdes så bra att det blev två nätter. Mysigt läge med bra service av värdparet. Sköna sängar & mycket god frukost. Ligger lite avsides så tänk till gällande middag men detta upplyste värden oss om och vi rekommenderar ett besök med mat på High Coast Whiskey. Tack Pekka & Monica för att ni med eran pärla bidrog till våran minnesvärda hemester.
Datum för vistelsen: augusti 2020
      • Vio.com
      22.6 km från Bjärtrå B&B
      Visa fler hotell i Hjälta
      Omdömet skrevs 29 juli 2020

Så glada att vi hittade denna pärla, ett B&B precis sådär charmigt, mysigt, hemtrevligt och gott som vi önskade. Gården ligger vackert belägen, högt och med fantastisk utsikt, värdparet Pekka och Monica har låtit renovera byggnaden med mycket kärlek om omtanke och det är precis så de även tog hand om oss gäster - med kärlek, omtanke och service med det lilla extra som för oss denna gång var att få anlända till dukat bord... ”Klart vi fixar det!” sa Pekka när jag berättade att jag och min man skulle checka in hungriga. Älskar’t! Boka!

3  Tack 663karolinal
      Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Varit med familjen på besök vid Höga kusten och bodde då hos Pekka och Monica, på Bjärtrå Bed & Breakfast, vilket vi varmt kan rekommendera. Underbart läge, mysigt samt gästvänlighet och service i toppklass!💕
      Tack Pekka och Monica, vi kommer gärna tillbaka. // Fam Wallström

Tack tripaviser5506
      Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Vi övernattade två nätter på detta mycket trevliga bed & breakfast i samband med ett besök i och omkring höga kusten.
      Väldigt trevligt och vänligt bemötande, bra läge och fantastiskt bra service, kan starkt rekommenderas.

Tack Mankepe
      Omdömet skrevs 19 februari 2020

Lugnt och trivsamt, bekväma sängar och härlig bastu. Värdparet är mycket trevliga och generösa och får oss att stortrivas. God frukost med det mesta man kan önska sig. Vackra omgivningar att besöka. Vi kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2020
      Tack reserparvis
      Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Tillbringade en helg på detta fina och personliga Bed and Breakfast. Mysig och genuin atmosfär, sköna sängar, god frukost m nybakat bröd. Värdparet Pekka och Monica gjorde allt för att vi skulle trivas! Kan varmt rekommendera detta underbara ställe. Längtar redan tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2019
      Restyp: Reste med vänner