Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Toppenläge, moden och bra lägenhet”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Roses, Costa Brava, Province of Girona, Katalonien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Tomas0703
Floda, Sverige
1 omdöme
“Toppenläge, moden och bra lägenhet”
Omdömet skrevs 14 juli 2019 för en vistelse i juni 2019

Bekväm, bra parkering till lägenheten. Läget utmärkt till centrum samt till stranden.
Värden hjälpsam och snabb vid kontakt

Datum för vistelsen: juni 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 27 2019
Thank you Tomas! I´m very glad you had a perfect stay in my apartment. Hope to see you again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
armagedon ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 4 november 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Espace, propreté, baignoire, situation.
Gillade minst: manque d'aération.
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Personer med funktionshinder Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 6 2016
Je vous remercie pour votre critique. Je suis contente que vous avez eu un bon séjour dans mon appartement.
Les locateurs qui viennent de Avril à Octobre (quand il faut payer au parking publique qui est à 250 m de l'appartement) disposent d'une forfait d'abonnement gratuite pour entrer et sortir du parking.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Francesc ...
Barcelona, Spanien
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 april 2016 för en vistelse i april 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2016
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt