Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastiskt!”

Omdöme om Can Martorell

Main house
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Main house
Pool area Dining table by pool for 24
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
40 omdömen
Main house
Pool area
Dining table by pool for 24
Barbecue area with table for 24
Living room
Beach 2 km from house
Cala san Vicente 2km from house
Fire place
Master bedroom with en-suite bathroom
Bathroom
Guest House with 3 bedrooms and kitchen
One bedroom in Guest House with 3 bedrooms
Guest House with 2 bedrooms and kitchen
Dinning room big house
Guest House with 1 bedroom
Bedroom in Guest House with 1 bedroom
Entrence
Guest house pool
Main House
Summer kitchen
Terrace
Tennis court
Covert terrace
Pool area
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Lantgård -
12 sovrum, 9 badrum, för 24
Cala San Vincente, Mallorca, Balearerna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 40 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
fridasomm ...
Lund, Sverige
1 omdöme
“Fantastiskt!”
Omdömet skrevs 28 januari 2018 för en vistelse i juni 2017

Jag och mina vänner hade en alldeles utomordentlig vistelse på Can Martorell sommaren 2017! Sitter nu i Januari mörkret och drömmer tillbaks och blir sugen på att boka en favorit i repris till sommaren 2018!

Din ålder 18-24
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 29 2018
Thank You Fridasommar Lund Sweden. We are so Happy you want to come back to Can Martorell. You are wellcome. Jan Pagmar
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ted B
1 omdöme
“Fantastiskt!”
Omdömet skrevs 17 juli 2017 för en vistelse i juni 2017

Fantastiskt hus, fantastiskt läge och en fantastisk upplevelse. Detta är en resa som ska göras om. Rekommenderas starkt.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 29 2017
Tack Ted,
Jag är glad över att ni fick en minnesvärd vistelse på Can Martorell
Hälsningar Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
fannygyll ...
Stockholm, Sverige
1 omdöme
“Bästa tänkbara huset för det perfekta resan!”
Omdömet skrevs 12 juli 2017 för en vistelse i juli 2017

Ett helt fantastiskt hus som har allt man behöver. Huset ligger avskilt, men ändå nära till mataffär, restaurang och butiker. Otroligt vackert klarblått hav ett stenkast bort med både hoppklippor och sandstrand. Rekommenderar Can Martorell till alla större sällskap som vill ha den bästa möjliga upplevelsen på Mallorca!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 13 2017
Thank you for your great feedback. I am happy you enjoyed your stay at Can Martorell. Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jakobhask ...
Stockholms län, Sverige
2 omdömen
“Jakob H”
Omdömet skrevs 12 juli 2017 för en vistelse i juli 2017

Fantastiskt hus att spendera semestern på. Vi var 20 ungdomar där i 9 nätter och ingen av oss att ett negativt ord att säga om detta ställe. Nära till trevliga byar, havet, restauranger och mataffärer. Rekommenderar alla i min krets att besöka detta ställe och skulle själv mer än gärna göra om resan!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 13 2017
Thank you for your review. I am very happy you enjoyed your stay. Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jannis ö
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Finfin finca”
Omdömet skrevs 6 augusti 2016 för en vistelse i juli 2016
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Vi bodde 19 helnöjda pers (fyra familjer med 8 vuxna och 11 ungar) på Can Martorell en vecka i slutet juli -16. Stället hade enkelt svalt ytterligare en familj utan att det hade blivit det minsta trångt. Ett riktigt stort, välutrustat och supercharmigt kanonställe med massor av sovrum - alla med a/c. Och en mängd fina uteplatser för måltider och häng. Det blev en fin vecka med tennis, poolbad och cykelturer i bergen. Bra läge nära fina stränder och mysiga småstäder. Vi hyrde in frukost- och middagsservice via uthyrarens kontakter, vilket var ett riktigt bra drag.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2016
Thank you for your kind comments. I am delighted you enjoyed your stay and I hope to welcome you and your family and friends back to Can Martorell in the future. Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt