Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Finfin finca”

Omdöme om Can Martorell

Main house
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Main house
Pool area Dining table by pool for 24
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
40 omdömen
Main house
Pool area
Dining table by pool for 24
Barbecue area with table for 24
Living room
Beach 2 km from house
Cala san Vicente 2km from house
Fire place
Master bedroom with en-suite bathroom
Bathroom
Guest House with 3 bedrooms and kitchen
One bedroom in Guest House with 3 bedrooms
Guest House with 2 bedrooms and kitchen
Dinning room big house
Guest House with 1 bedroom
Bedroom in Guest House with 1 bedroom
Entrence
Guest house pool
Main House
Summer kitchen
Terrace
Tennis court
Covert terrace
Pool area
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Lantgård -
12 sovrum, 9 badrum, för 24
Cala San Vincente, Mallorca, Balearerna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 40 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
jannis ö
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Finfin finca”
Omdömet skrevs 6 augusti 2016 för en vistelse i juli 2016
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Vi bodde 19 helnöjda pers (fyra familjer med 8 vuxna och 11 ungar) på Can Martorell en vecka i slutet juli -16. Stället hade enkelt svalt ytterligare en familj utan att det hade blivit det minsta trångt. Ett riktigt stort, välutrustat och supercharmigt kanonställe med massor av sovrum - alla med a/c. Och en mängd fina uteplatser för måltider och häng. Det blev en fin vecka med tennis, poolbad och cykelturer i bergen. Bra läge nära fina stränder och mysiga småstäder. Vi hyrde in frukost- och middagsservice via uthyrarens kontakter, vilket var ett riktigt bra drag.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2016
Thank you for your kind comments. I am delighted you enjoyed your stay and I hope to welcome you and your family and friends back to Can Martorell in the future. Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Pia M
Strängnäs, Sverige
2 omdömen
“vacker finca och fantastisk semester”
Omdömet skrevs 6 september 2015 för en vistelse i juli 2015

Mina vänner och jag hade en fantastisk semester på Can Martorell. Mycket fint hus med många rum, med fin trädgård och fantastiskt poolområde. Ägaren Jan ordnade tennislektioner åt oss. Han rekommenderade fina restauranger i området. Vi spelade golf på fantastiska Alcanada.
Formenfor och Mal Pas och Ponderosa på Playa de Muro nära Can Martorell har underbar beach och restaurang. Vi hoppas på att få möjligheten att komma tillbaka nästa år.

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Atmosfären och lugnet. Inga grannar
Gillade minst: Att lämna Can Martorell
Resegrupp: Större grupp/gruppresa
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 30 2017
Tack Pia,
jag blir så glad över att ni hade en underbar vecka på Can Martorell.
Jan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
MaJookt20 ...
Stockholm, Sverige
1 omdöme
“Genuint och smakfullt inredd Mallorquinsk finca med hög standard”
Omdömet skrevs 27 oktober 2014 för en vistelse i oktober 2014

Utmärkt och smakfullt boende för en storfamilj eller större sällskap som tycker om den mallorquinska landsbygden i avskildhet. 2 pooler, tennisbana, vin- och olivlundar. 10 minuter med bil från bad och matbutiker.

Resegrupp: Med vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
abrogren
Verbier
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
“Timmermansgolf”
Omdömet skrevs 12 november 2013 för en vistelse i april 2013

Ett fantastiskt ställe med gott om utrymmen för en grupp på 14 personer. Alla kunde få sina egna rum.
Två poler med klart och fint vatten.
Trådgård med citroner och apelsiner som kunde hämtas in till frukost

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: the atmosphere - countryside but central enough to shops and restaurants
Resegrupp: Large Group
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
1932Stig
Jarfalla, Sverige
Nivå 3 Skribent
3 omdömen
“Fantastiskt ställe för golf vänner”
Omdömet skrevs 12 november 2013

Bodde med en grupp på 14. Bra faciliteter för att laga och äta middag tillsammans. Också möjligt att hyra bra kockar. En riktig hide-away där du känner dig väl omhändertagen. Den närliggande golfbanan Alcanada måste vara en av de bästa på Mallorca med ett bra utbud och en restaurang med utmärkt mat och service. Rekommenderar starkt Can Martorell som ett ställe som är värt pengarna.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt