Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bästa höstvädret i Europa.

Bra sol och badväder. Mysigaste badstränder österut utanför Aya Napa. Troodosbergen är väl värt ett ... läs mer

Omdömet skrevs 18 oktober 2019
BengtGunnarsson
Fin strand

Jättefin strand med solsängar, parasoll samt dusch och toalett. Lätt att ta sig dit och mycket fina ... läs mer

Omdömet skrevs 8 oktober 2019
sodergardanders
,
Sverige
Läs alla 638 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Ayia Napa
från 54,36 US$
Mer information
Upptäck dykning
96 omdömen
från 78,52 US$
Mer information
från 48,32 US$
Mer information
från 42,28 US$
Mer information
Omdömen (638)
Filtrera omdömen
638 resultat
Medlemsbetyg
452
154
27
3
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
452
154
27
3
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 638 omdömen
Omdömet skrevs 21 oktober 2016

Efter som vi älskar sol o bad så testar vi olika badstränder i Aiya Napa. Under vår senaste vistelse i september 2017 testade vi Landa Beach.

En liten mysig strand med ordning och reda, Fin strand, klart o fint vatten.

En "beach" vi verkligen kan rekommendera.

Datum för upplevelsen: september 2016
1  Tack 346christerj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaTofini, General Manager på Landa Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 maj 2017
Google-översättning

Thank you very much for your comments, we hope to see you again in Ayia Napa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2016

God 2:a efter Markronissos !Det ligger ofta kvar en massa tång efter ett blåsigt dygn. Ingen speciell uthyrning förekom när jag var där.

Datum för upplevelsen: september 2016
1  Tack Claes S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaTofini, General Manager på Landa Beach, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2017
Google-översättning

Thank you for your comments, we hope to see you again in Ayia Napa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2016 från mobil enhet

Mycket fin strand med mycket fint vatten. Långgrundt och turkost. En lätt promenad från staden och du är där och kan slappa i lugn och ro. Nära till nissi om man vill åka tempot framåt eftermiddagen.

Datum för upplevelsen: juli 2016
1  Tack Michael J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaTofini, General Manager på Landa Beach, svarade på det här omdömetSvarade 10 maj 2017
Google-översättning

Thank you for your comments, we hope to see you again in Ayia Napa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2016

Är du en barnfamilj eller par som vill ha lugn och ro och inga ryssar. Åk hit och upplev en långrund strand med underbart vatten.
Detta är INTE en partystrand, och vi hoppas det förblir så.

Datum för upplevelsen: september 2015
3  Tack WalleGBG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaTofini, General Manager på Landa Beach, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2017
Google-översättning

Ok, this is your opinion, thank you for your comments, we hope to see you again in Ayia Napa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2015 från mobil enhet

Stor fin och lugn strand med jättetrevlig restaurang. Kul med lite enkel snorkling i kristallklart vatten. Långgrunt och barnvänligt.
Rekommenderas varmt.

Datum för upplevelsen: oktober 2015
1  Tack Fotbollsmorsan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaTofini, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Landa Beach, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2015
Google-översättning

Thank you for your nice comment. Thank you for visiting us and we hope to see you again soon.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen