Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Atlantica Club Sungarden Hotel
Hotell i närheten
219 US$
203 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 14 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 14 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 237 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Nestor Hotel(Ayia Napa)
221 US$
174 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Rabattmeddelande! 59 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 59 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 423 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

330 US$
298 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 392 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Senator Hotel Apartments(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
139 US$
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
60 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 19 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 19 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 74 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

179 US$
172 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Green Bungalows(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
108 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 122 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

279 US$
270 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Bella Napa Bay Hotel(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
153 US$
139 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Faros Hotel(Ayia Napa)
485 US$
372 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 329)
Filtrera omdömen
1 329 resultat
Medlemsbetyg
760
360
156
37
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
760
360
156
37
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2429 av 1 329 omdömen
Omdömet skrevs 11 september 2016 från mobil enhet

Ett jättefint hotell med allt man kan önska, härliga pooler och bra mat. Det fanns massor av roliga utflykter att välja på och ganska kul shopping.
Vi var där i april och hade inte så jättevarmt väder.
Blåste mycket men det kan ju inte hotellet hjälpa. ;)

Bodde här: april 2016, reste med familjen
Tack Linda S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
management916, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Club Sungarden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2016
Google-översättning

Dear Guests,

we appreciate that you took some of your personal time to write a review on TripAdvisor about your holidays at Atlantica SunGarden Hotel.

It is our pleasure that you enjoyed your holidays and we are looking forward to welcome you again.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2016 från mobil enhet

Ett fint och trevligt hotell! Vi bodde i familjerum med vår 1 år och 5 månader gamla tjej. Vi hade sån tur att få rummet precis vid babypoolen som min dotter älskade! Superplus att dom hade pooltak, massa roliga leksaker samt ett lekrum precis intill. Dock var det rummet utan fungerande ac men de kanske var tillfälligt fel vi orkade aldrig fråga.
Hotellet hade även ett till lekrum som var helvadderat med mkt roliga saker. Mycket uppskattat! Här var de ac.

Vi tyckte maten var riktigt god! Bra variation och olika teman varje dag.

Vi var ner till stranden en dag och fantastiskt fin sandstrand och klarblått vatten.

Som alla andra skrivit så var det ett sjå att hinna få solstolar eftersom mkt paxades riktigt tidigt.

I vårt tycke var det ett jättebra hotell och vi trivdes himla bra här så kan rekommenderas! Tar ca 15 minuter rask promenad in till ayia napa centrum. Finns flera restauranger på vägen.

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
2  Tack Therese H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
management916, General Manager på Atlantica Club Sungarden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guests,

thank you for posting your holiday experience on TripAdvisor.

It is our pleasure to identify that you enjoyed your holiday with your little daughter and your expectations were met.

Looking forward to welcome again at Atlantica SunGarden hotel.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 från mobil enhet

Hotellet är väldigt stor har massa fina utsikter och är nära till stranden , finns även 2 stora bar . Personalen är jätte trevligt . Jag verkligen rekommenderar den här hotellet .
Ett minus är bara att på hotellet finns inget disco för ungdomar mellan 18-26 år

Bodde här: augusti 2016
Tack Angelika T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
management916, General Manager på Atlantica Club Sungarden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guests,

we really appreciate that you took some of your time to share your experience on TripAdvisor.

Thank you for your nice positive comments and we are looking forward to welcome you again at Atlantica SunGarden Hotel.


Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2016

Åkte med familjen hit (föräldrar,syskon och syskonbarn)
Blev riktigt överraskad när vi hade checkat in och kom in i lägenheten, vi hade en sån stor markbalkong så det var helt otroligt. 2 solsängar och 2 stolar + bord fanns även på plats. Vi hamnade längst bort i byggnaden vid den andra stora poolen, blev långt att gå till stranden men som tur är vi i form och har bra kondition så det var värt att gå dom där 10 minuterna till stranden. Vill man inte hamna längst bort så undvik rumsnummer 844;) Dubbelsängen var lite hård men efter andra natten så var de inga problem, vi var riktigt nöjd med lägenheten och även med utsikten över havet. Saknade dock bestick, fanns glas och koppar och tallrikar men inga bestick?! Välj havsutsikt, utsikten är helt gudomlig.

Vi hade all inclusive och maten var verkligen på hög nivå och variationen av mat fanns de gott om, frukosten, lunchen, middan helt klart 10 poäng! 12 poängaren går till efterrätts bordet:)

Men baren i huvudentrèn... Allvarligt??? En bloody mary utan selleri??? Drinkarna var inte goda, drinkarna bestod för de mesta av bara sprit... Smakade bara sprit eller som bloody maryn den smakade rena häxblandningen. Riktigt besviken och bartendern borde verkligen gå om sin bartender utbildning... !!!!! Så nå fler drinkar blev de inte, men vi mådde bra ändå:)

Stranden var riktigt fin och även fast det var mycket folk varje dag så fick man plats, hade sjukt höga vågor i 4 dagar i rad:) Men de gjorde inget, var bara kul att bada då.
Poolen bada vi aldrig i och vi sola aldrig vid poolen då folk redan kl 05 på morgonen var och paxa solstolar med handdukar. Folk är verkligen fräcka rent ut sagt, visa lite respekt och ta hänsyn till att det finns 100 personer till liksom.

Överlag var vi annars mycket nöjda och hade en riktigt bra vecka ihop, vi återkommer gärna.

Rekommenderar varmt Atantica Club Sungarden!

Tips för att välja rum: Välj havsutsikt om ni bokar lägenhet :) Helt otrolig utsikt.
  • Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Veronica L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
management916, General Manager på Atlantica Club Sungarden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guests,

it is really appreciated that you spend some of your time to write a review about your holidays.

All kinds of comments are more than welcome and help us to improve and correct any weaknesses that have occurred without our willingness. Definitely we will take your comments into serious consideration and we hope to have the chance to welcome you again at Atlantica SunGarden hotel.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2016 från mobil enhet

Ett trevligt hotell som är värt 3 stjärnor men inte mer. Vi brukar bo på 4-stjärnigt och det är en helt annan klass. Poolen som vi använde oss av låg vid huvudbyggnaden. Den var fräsch och det plockades undan muggar och annat skräp hela dan av personalen. Dock blev det lite mycket av luftmadrasser etc, så ibland kändes det som om vi inte fick plats.. Det var trångt med solstolar kring poolen, och därför gick det inte att vända dem efter solen. Parasoller satt fast i marken och skyddade ingenting när solen kom från sidan, eftersom det inte gick att flytta solstolarna. Jag blev väckt av grannarna som satt på balkongen och festade en morgon vid 05. Tänkte att då kunde jag likabra gå ner och ta solstolar när jag ändå var vaken. Förvånansvärt nog var jag i n t e först!! Klockan 5 på morgonen!! Havet var en kort promenad bort på bara 2-3 minuter och helt fantastiskt! Vi hade rum 543 med en fantastisk havsutsikt! Rummen okej men ganska slitna. Wifi på rummen och oftast vid poolen fungerade fint! Maten var bra och varierad. A la carte går att välja en gång och det var så gott! Lyxigt att få bli serverad!
Ett tips på vägen: Ta med egna badlakan. Hotellets egna är hur bra som helst men kaos uppstår när folk tagit 2 platser vid poolen i en rad av 10 och alla handdukar är likadana.

Bodde här: juli 2016, reste som ett par
2  Tack Petra68se
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
management916, General Manager på Atlantica Club Sungarden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guests,

thank you very much for taking the time to share on Trip Advisor your experience at Atlantica SunGarden hotel.

The period of your stay the hotel is fully booked therefore we recommend to visit during a less busy period when the hotel is not fully occupied.

We try to do as much as possible to minimize the problem, we have adequate sunbeds for all the clients , we inform and remind our guests not to reserve the sunbeds if they do not intend to use them.

Looking forward to welcome you,
Atlantica SunGarden Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen