Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com123 US$
Priceline123 US$
Hotels.com122 US$
Travelocity122 US$
Tripadvisor122 US$
travelup.com153 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (489)
Filtrera omdömen
489 resultat
Medlemsbetyg
220
170
65
23
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
220
170
65
23
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 489 omdömen
Omdömet skrevs 30 september 2019

Aktea är ett så mysigt hotell, med trevlig personal som alltid ställer upp. vi återkommer år efter år pga att vi trivs så bra där , så lugnt och skönt även vid poolen, nära till fina Nissi Beach. trevlig butik på området, kanon att få badhandukar som man byter varje dag.

Datum för vistelsen: september 2019
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack ankar131
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 september 2019 från mobil enhet

Jag var på Cypern för att framför allt vara med på ett bröllop. Bodde dessa dagar på Aktea beach village. Ett helt ok hotell, enkelt, rent och städat. Känns en aning omodernt. Frukostbuffén var bra, stort utbud. Passade mig utmärkt.
Lugnt runt omkring, inget störande från omgivningen. Nära till havet och till affärer och restauranger.
Jag anser att det är mer 3-stjärnigt, max 3+.
Personalen i receptionen hade varierande servicekänsla....
Jag spenderade mina dagar på grannhotellet Sunwing Sandy Bay Beach och deras poolområde.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med familjen
2  Tack ellismellis68
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 augusti 2019 från mobil enhet

Vi båda har varit väldigt nöjda med vår vistelse hos Aktea Beach Village. Självfallet får man det man betalar för, vilket gjorde att i vårat rum var lite saker trasiga som lampor och dörrhandtag men ingenting som bekymrade oss eller som vi klagade över. Fantastisk personal, fantastisk god mat och ett fantastiskt läge nära två superbra stränder. Hotellet ligger ca 30 minuter utanför Ayia Napas centrum och bargator, vilket inte heller var något bekymmer för vår del utan då fick vi till vardagsmotionen också på köpet. Rekommenderar detta hotell starkt

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 818hannae
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BIBEK_JHA, Restaurant and Bars Manager på Aktea Beach Village, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for your wonderful comment and we are glad to hear that you had a great holiday at Aktea Beach Holiday.

Your opinion counts a lot to make a room for improvement and we are going to check for the broken lamps that has been in your room during your stay.

Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2019 från mobil enhet

På plats just nu o trivs väldigt bra, bra variation på maten o trevlig personal som gör det där lilla extra för att man ska komma ihåg ett ställe.
Nära till Nissi beach, ca 15 min gång.
Underhållningen okej.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Joachim H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 april 2019 från mobil enhet

Jag har bott på detta hotell 5-6 gånger p g a följande:
Välutrustat gym.
Lägenhetshotell.
Gratis WiFi på rummet och i området.
Det fläktar lite mer vilket behövs sommartid.
Närhet till tre bra stränder.

Servicen från personalen har varierat därav det lägre omdömet.

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste ensam
Tack mrkim969
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen