Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig personal och god mat”

Flames Restaurant and Bar
Rankad som nr 3 av 199 Restauranger i Ayia Napa
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 16 augusti 2021 från mobil enhet

Mycket trevlig personal och god mat. Jag åt bland annat grillade jätteräkor (förrätt) vilka var väldigt goda. Rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 76MJF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 475)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 2 475 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa maten här absolut, provat många olika restauranger mycket trevlig personal och fantastisk service rekomenderas varmt

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack anitaconny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Flames restaurang är den bästa restaurangen på Cypern. Man hittar den i ayia napa. Fantastiskt personal och mat...

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack 712piaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

När vi är på Cypern som vi gärna åker till 2 till4 gånger per år så går vi och äter på flames restaurang i ayia napa,bra mat o jättetrevlig personal,det måste ni pröva,Pia o Lasse stockholm❤

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack 942lassej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt god mat och bra services! Jag tog chicken kebab. Rekommenderar starkt ifall ni besöker Ayia Napa.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack kristinamB9494EP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Flames Restaurant and Bar tittade också på

Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 

Besökt Flames Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt