Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vill du ha bra mat och god service är det hit ni ska gå”

Flames Restaurant and Bar
Rankad som nr 3 av 199 Restauranger i Ayia Napa
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Stora portioner, så är du hungrig är det rätt plats att gå till. Riktigt trevlig personal och god service. Väldigt god mat. Helt klart en 5/5 från mig

Datum för besöket: augusti 2021
Tack nathalieeolsson1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 580)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 2 582 omdömen

Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Super god mat. Jätte bra service och jätte trevlig personal. Harmonisk miljö. Rekommenderar starkt. Ett måste att besöka denna restaurang om man är i ayia napa. Mycket mat för pengarna.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack aleksandrasQ8224IC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Maten var supergod, portionerna var stora. Barnportionerna var stora och uppskattades av lillkillen. Servicen var även den jättebra, personalen svar skämtsam och skojjade med barnen. Vi kommer absolut att komma tillbaks fler gånger!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack dajopp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Detta stället är väldigt trevligt både för barnfamiljer, par och kompisgäng (Tequila bar bredvid för de som vill ha lite party efter maten)

- Väldigt god mat
- Väldigt trevlig personal (familje-ägt)

För dig som gillar Brandy kan jag verkligen rekommendera Five Kings, lokal brandy

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack AntonCharles
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

God mat och trevlig personal. Många olika maträtter att välja på. Vi valde olika kötträtter och var båda väldigt nöjda.

Datum för besöket: juni 2021
Tack 235andersj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Flames Restaurant and Bar tittade också på

Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 

Besökt Flames Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt