Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best place to eat if you are in cyprus 🍲 ”

Flames Restaurant and Bar
Rankad som nr 6 av 197 Restauranger i Ayia Napa
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Great food and very nice service. Älskar verkligen deras mat och stämningen i restaurangen är både mysig och god. Ska ni åka till Aiya Napa ska ni verkligen besöka Flames.

Datum för besöket: juni 2017
Tack kathe69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 260)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

133137 av 2 260 omdömen

Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

God mat, som låg nära vårt hotell! Jag åt grillad kyckling med ris, stora portioner! Hög standard på maten Men man fick vänta länge på att få notan.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Emelie M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017 från mobil enhet

Gick dit en dag för att äta en god och trevlig middag. Dagen efter gick vi tillbaka för att vi var så pass nöjda över maten, priset och personalen!!!! Åt pork kebab(souvlaki) och den var 5/5!! Jättegod mat och mysigt ställe! Kan även rekommendera lava cake för chokladälskaren!

Datum för besöket: juni 2017
Tack elsa e
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Deras moussaka är den bästa jag ätit och ägarna är underbara (Peter och Theo). All personal är trevlig och glad. Absolut en av de bästa restaurangerna i Ayia Napa.

Datum för besöket: juni 2017
Tack jonnaj965
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Var där flera gånger och åt. God mat och trevlig personal. Var lite bullrigt ibland med trafiken. Nice food and staff.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Quest574294
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Flames Restaurant and Bar tittade också på

Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 

Besökt Flames Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt