Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Olympic Lagoon Resort
Hotell i närheten
219 US$
203 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
330 US$
298 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 35 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 35 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 459 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Senator Hotel Apartments(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
139 US$
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Green Bungalows(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
108 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Mon Repos Design Hotel(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
179 US$
173 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
270 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 300 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Bella Napa Bay Hotel(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
153 US$
139 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Nestor Hotel(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
221 US$
174 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Callisto Holiday Village(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
170 US$
Cancelon
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Faros Hotel(Ayia Napa)(Mycket prisvärt!)
485 US$
360 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (2 925)
Filtrera omdömen
2 925 resultat
Medlemsbetyg
2 183
532
150
35
25
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 183
532
150
35
25
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 2 925 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Lyxigt och fint all inclusive hotell med ett härligt poolområde, mysig "Lazy River", otroligt fin frukost, lyxiga rum med mera.
Är riktigt nära en 5:a i betyg. det som drar ner lite är:
- Avståndet ner till stranden. Det är inte långt, men ändå lite för långt för att man skall gå ner spontant. Nu blev det mer att vi gemensamt gick dit en gång per dag. Dessutom var stranden inte riktigt i samma klass som hotellet, utan mer runt en 3:a i betyg.
- All Incusive var generellt mycket bra, det vi lite saknade var att på ett enkelt sätt få tag på t.ex pommes fritt, korv/hamburgare eller pizzaslicar. Skulle man äta något varmt var man hänvisad till buffén eller hamburgerrestaurangen. Vid poolområdet fanns enbart enklare kallt t.ex sandwich, sallad och baguette.
- Hotellet är lyxigt och i fint skick generellt, men det finns vissa ställen där det märks att hotellet är ganska gammalt i grunden. Dock inget som störde oss jättemycket.

  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Pär M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andreas A, General Manager på Olympic Lagoon Resort, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2017
Google-översättning

Dear Par M,

Thank you for posting your review of your recent stay with us.

We are very pleased to hear that you had a very enjoyable stay with us.
Your very kind comments are greatly appreciated.

The hotel will be undergoing a renovation project this winter. This renovation project will incorporate three new restaurants. One of the new restaurants will be an all day Snackaria which will offer all day snacks and drinks to our guests.

Thank you for your review and we look forward to welcoming you to the hotel again in the near future.

Kind regards,

Andreas Antoniou

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2017

Nyss hemkommen från en varm och skön vecka från Olympic lagoon.
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam och det gäller alla,reception,barer,restaurang och"lekledare".
Vi bodde i huvudbyggnaden och rummet helt OK men blev lite trångt med en extra säng (3 personer).

All inklusive med ett 30 tal olika drinkar,Keo öl på fat och rött,vitt,rose och mousserande viner.(Kända märken på spriten).
Maten var överlag bra(4 olika restauranger) men kan säga att man får inte glömma att boka den asiatiska restaurangen,gärna första dagen när man kommer,finns inte så många platser.
Där fick man en bra 3-rätters.
Färsk pressad apelsin juice varje dag till frukost är en extra lyx.
Börjar kanske bli lite slitet på sina håll men ska ju renoveras och byggas om i vinter så nästa säsong kan nog bli något extra........

Kan bara komma på ett negativ med hotellet och det är dusch möjligheterna när man checkat ut från rummet,vi hade sen transfer 23:15,man kunde behålla rummet till 21:00 men det skulle kosta 100 € och tycke jag det inte var värt.

Skulle rekommendera detta hotell till kompisar om dom frågar.

  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack rickard1970
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andreas A, General Manager på Olympic Lagoon Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2017
Google-översättning

Dear Rickard1970

Greetings from the Olympic Lagoon Resort Ayia Napa and thank you so much for taking the time to contribute to our hotel's TripAdvisor forum.

We are delighted to read that you and your family had a great holiday and we exceeded your expectations in many areas.

The resort is undergoing an ambitious renovation project this winter. This will include the renovation of all main building rooms, an indoor entertainment venue and three new additional eateries. The new eateries will include an all day snack bar, a fine dining Italian restaurant called Garibaldi and a third restaurant which is under consideration following guest feedback. We are adding the new eateries to further diversify our culinary options.

Thank you for choosing our hotel for your recent holiday to Cyprus and we look forward to welcoming you back to the Olympic Lagoon Resort in 2018 to experience our new facilities and services.


Kind Regards
Andreas Antoniou
General Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
1
Omdömet skrevs 21 juli 2017 från mobil enhet

Vi lämnar hotellet efter en härlig vecka på Fishermans Village rum 711. Vi är helnöjda med rummet, läget, lugnet och den fantastiska servicen speciellt runt poolen, tack Evelina för en fin vecka. För att vi ska komma tillbaka måste bottenplan med terrass kunna garanteras, allt annat är ointressant för oss. Maten och utbudet och barerna är ok men inte mer, vi hade betydligt större förväntningar på 5 stjärnigt, 4 stjärnigt är mer relevant. Vi saknade det där lilla extra. Lasse och Maria Persson.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andreas A, General Manager på Olympic Lagoon Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2017
Google-översättning

Dear reviewer,

Thank you for sharing your experience of your time with us at the Olympic Lagoon.
We are very pleased to read that all was well with your holiday with us and you had the opportunity to relax.
Your comments in regard to Evelina will be passed on.

The resort will undergo a renovation project this winter. This will include three new restaurants and an indoor entertainment venue. We will add a snackaria and an fine dining Italian restaurant. The third additional restaurant is currently under survey pending our guest feedback.


Thank you for your comments and we look forward to welcoming you to the resort in the near future.

Kind regards,

Andreas Antoniou

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2017

Alla på hotellet är mycket trevliga och maten är mycket god, och de byter verkligen rätten när de byter temat på middagen.
Detta är den första all inclusive restaurangen som kan laga bra kött, som är saftigt och mört. Fisken är också väldigt god.
Vi var där 14 dagar och de hade 10 olika teman. De har också En asiatisk och en grekisk restaurang.
Den grekiska restaurangen serverar mycket mat. Bra förrätter och lammet är fantastiskt. Dock är det övriga köttet överstekt.
Den asiatiska restaurangen har mycket bra autmosfär och lagar god mat, synd att de inte vågar krydda maten. Tom tom Kha, soppan var dock gjord utan kryddor och kokos mjölk, vilket gjorde den egendomlig.
Ankan var dock utsökt, både som förrätt och huvudrätt.
Det fanns också ett hamburgerställe som vi alla gillade!

Hotellet är välstädat men behöver renoveras, som det ska göras 2018, och det behöver renovering.
Hoppas de kan göra något åt ljudisoleringen, för rummet jämnt skiljs åt av en vanlig dörr, och där hör man de andra gästernas viskningar och andetag.
Det var svårt att sova utan öronproppar, tur att grannarna fattade vinken när vi sa till dem att de borde gå ut och gå med sin skrikande bebis, då den väcker oss 5.00, och vi slapp höra den skrika mer.

Mycket irriterande att gäster bokar stolar med handdukar och sedan inte använder solstolarna. På andra hotell samlar man in handdukar som bokar solstolar 24/7, så gäster kan använde dem.

Wi-fi var väldigt dåligt!

Landa beach är fin och har underbar botten och fin sand, ca 5 min gång väg. Man ska dock undvika den på lördagar och söndagar, då är den fylld med cyprioter som sätter upp 200 parasoller överallt!

Det kommer bli ett fint hotell om ni renoverar och ljudisolerar. Det ska också bli trevligt när ni öppnar en snackbar!
Vi ser också fram emot en korean bbq och en italiensk restaurang.

Vi kommer tillbaka 2019 om ni har åtgärdat ljudisoleringen, solstolarna och bokningen av dem. Och nytt snabbare wi-fi.

Tips för att välja rum: Mot pool eller trädgård, för annars ser ni bara tråkiga saker.
  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack MrPrasartPongpet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andreas A, General Manager på Olympic Lagoon Resort, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2017
Google-översättning

Dear MrprasartPongpet,

Thank you for posting your experience with us with our Trip Advisor community.
We are pleased to read that you enjoyed your stay and our diverse culinary options in particular.

Your constrictive feedback has been taken into serious consideration.
The hotel will undergo a renovation this winter. The renovation project will incorporate the refurbishment of all standard rooms, an indoor entertainment venue and three new themed restaurants.

Thank you for your comments and we look forward to welcoming you back to the resort in the near future.

Kind regards,

Andreas Antoniou

General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2017 från mobil enhet

Vi bodde 1 vecka på Fisharmans Village i rum 702, med stor balkong. Fint och välstädat rum med skön säng.
All inclusive med fantastisk service från all personal. Vid poolen blir man serverad allt från kalla handdukar till drinkar och snacks, man saknar ingenting!
Enorm buffé vid frukost, lunch och middag i huvud restaurangen. Alltid något nytt så man tröttnade inte. Och vill man inte äta buffé finns det flera andra restauranger på området att välja på (sushi, american diner osv)

Det enda som vi skulle kunna klaga på är att det rum vi hade låg precis bredvid huvudrestaurangen. Vilket gjorde att vi hörde en hel del oväsen när man städade på natten och rullade vagnar med bestick och porslin precis utanför.

Det som ger det höga betyget är personalen, super trevliga och väldigt service minded. Och att det var så rent och snyggt överallt.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
Tack Jcmk86
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christos P, General Manager på Olympic Lagoon Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2017
Google-översättning

Dear Jcmk86,

Thank you for writing on our Trip Advisor forum.

We are really happy to read that you had an excellent holiday at our hotel. Your gracious comments in connection to your room, the culinary options, cleanliness and our staff are highly appreciated. Offering an all round excellent holiday experience is of imperative importance to us.

Your constructive comments have been taken into consideration and we would like to thank you these comments.

We look forward to welcoming you to the resort in the near future.
Kind regards,

Andreas Antoniou

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen