Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Bookcyprus.com
155 US$
Se erbjudande
Booking.com
152 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
FindHotel
109 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-03
Hotels.com123 US$
Priceline138 US$
Destinia.com121 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (992)
Filtrera omdömen
992 resultat
Medlemsbetyg
689
214
62
16
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
689
214
62
16
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 992 omdömen
Omdömet skrevs 17 maj 2022 från mobil enhet

Faros hotel är ett jättetrevligt ock fint hotel rent o snyggt rummen städas varje dag jätte god mat med olika tema varje dag mycket trevlig personal stort polområde med polbar nära till stranden inget att klaga på så vi kommer att återvända hit

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Roland O
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Andreas Christodoulides, General Manager på Faros Hotel Ayia Napa, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2022
Google-översättning

Dear Roland O,
Warm greetings from the Faros Hotel in Ayia Napa and before going any further we are very pleased to see that you have chosen our hotel for your recent holidays.

Thank you very much for taking the time to review our hotel and we are delighted that we have lived up to your holiday expectations.

It is very pleasing to read that you have thoroughly enjoyed your stay with us and felt the need to share the experience with us and other reviewers. We greatly appreciate the fact that you have rated our facilities, service and quality highly.

The whole team and I sincerely hope that it will not be too long before we can welcome you back to our Hotel.

Yours sincerely,

Andreas Christodoulides
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2021

Toppen hotell med underbar serviceinriktad personal. Maten i toppklass. Kocken var helt otrolig i konsten att göra smakfull mat. När sedan serveringspersonalen med Sabin i spetsen och hjälp av "Magnus Uggla" gjorde ett kanonjobb i Michelinerestaurangklass gjordes varje måltid till en njutning. Sabin är otrolig hade alltid tid för det där lilla extra trots att det kunde bli stressigt ibland. Städpersonalen gjorde sitt till att vi trivdes så bra. Rent och snyggt i hela hotellet. Covid-anpassningen var utmärkt och dom följdes mer än väl. Den bästa poolen vi har haft.
Så vi ger hotellet högsta betyg. Kram på är alla vi kommer tillbaka. ❤️❤️

Rumstips: Rum i annexet på plan 2 - större balkong och havsutsikt tex 2204.
Datum för vistelsen: september 2021
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Duvebacken
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Angelos Vavlitis, General Manager på Faros Hotel Ayia Napa, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2021
Google-översättning

Dear Traveler,

Thank you so much for choosing Faros Hotel for your holidays and we are delighted to read that you had a nice and enjoyable time.

We wish you all the best and we are looking forward welcoming you again at the Faros!

With kind regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2021 från mobil enhet

Fantastiskt hotel. Underbart poolområde med fantastisk service. Restaurang o bar kanon. Helt underbar personal. Gjorde allt för att man skulle få en fantastisk vistelse. Perfekt läge för promenader. Kan inte vara mer en super nöjd. Tack Faros för 14 underbara dagar.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack lars p
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Angelos Vavlitis, General Manager på Faros Hotel Ayia Napa, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2021
Google-översättning

Dear Mr. Lars,

My colleagues and i personally were so thrilled and excited to see your comment. We would like to thank you for spending 14 days with us and we are excited that everything was to your satisfaction.

We wish you all the best, stay safe and hope to welcome you again at the Faros!

With kind regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019

Perfekt läge, nära strand och restauranger. Trevlig personal. Suverän frukost. Vi provade inte maten i restaurangen, enbart lunch i ’puben’ och den var jätte bra. Trevligt pool område. Rent och snyggt överallt.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Annbobbe
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lydia P, Sales & Marketing Executive på Faros Hotel Ayia Napa, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2020

Kära gäst,

Gott nytt år!!

Tack för att du delade din feedback med oss.

Vi är stolta över att se att du hade en fantastisk tid på Faros.

Ser fram emot att träffa dig igen på Faros.

Vänliga Hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2019

Bekvämt, trevligt rum med full havsutsikt på översta våningen. Rent och praktiskt rum. Mycket bra sängar! Bra frukost med varierande innehåll.
Trevligt poolområde. Lugnt och trivsamt under höstvecka 44.

Rumstips: Våning 3 med full havsutsikt och solig balkong. Rum 2305
Datum för vistelsen: oktober 2019
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack lena n
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lydia P, Sales & Marketing Executive på Faros Hotel Ayia Napa, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2019

Kära gäst,

Tack för din recension.

Vi är glada över att du hade en fantastisk semester på Faros och tack för dina vänliga kommentarer.

Ser fram emot att träffas igen på Faros.

vänliga hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen