Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt okej.”

Hungry Horse Taverna
Rankad som nr 25 av 234 Restauranger i Ayia Napa
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans
Omdömet skrevs 24 april 2019 från mobil enhet

Enkelt matställe.God o vällagad mat till bra pris.Stora portioner.Inte ett ställe för en romantisk middag.

Datum för besöket: april 2019
Tack BMEVK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (283)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 283 omdömen

Omdömet skrevs 10 mars 2019 från mobil enhet

Här får du inte bara fantastisk mat och service, här är upplevelsen genuint cypriotisk. Missa inte den underbara sheftalian!

Datum för besöket: mars 2019
Tack Gunstagirl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Min flickvän och jag åt på detta ställe vår sista kväll, väldigt smaklöst, dyrare än andra ställen och vi fick inte platserna vi ville ha trots att platserna var tomma.

Datum för besöket: mars 2018
Tack rasmuse690
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2017

Trevlig personal,prisvärt,finns något för alla,vällagat smaklig mat,gå dit o du blir jättenöjd!
Denna restaurangen får högre betyg än både Clarabelle o Paulas
Vi har ätit här flera gånger o vi kan varmt rekommendera den till alla!

Datum för besöket: april 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Maud H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2017

Vi har varit dar flera ganger och bara atit god mat. Vi har blivit otroligt trevligt bemotta av alla.

Datum för besöket: april 2017
    • Service
    • Mat
Tack s r
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hungry Horse Taverna tittade också på

Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 

Besökt Hungry Horse Taverna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt