Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra mat och bemötande”

Tequila Mexican Garden
Rankad som nr 54 av 235 Restauranger i Ayia Napa
Certificate of Excellence
Kök: Mexikanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 19 september 2018 från mobil enhet

Utsökt mat och väldigt stora portioner. Trevlig personal som bjöd på tequila gratis.
Jag tog grillad biff som var något av det bästa kött jag ätit. Flickvännen tog tacoliknande rätt med kyckling, champinjoner, ris, majs, guacamole, gräddfil och salsa.

Datum för besöket: september 2018
Tack Marcus L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (519)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 519 omdömen

Omdömet skrevs 15 september 2018 från mobil enhet

Superbra förrätt och strawberry Margarita, varmrätten sådär hade velat ha de starkare kryddad och inte så mycket ost på. Kötträtterna var bättre än "tacos"

Datum för besöket: september 2018
Tack Emely C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2018

Rolig restaurang med bra snabb service och god mat:) Ta på dig en sombrero och ta en selfie:) Alltid fullsatt.

Datum för besöket: augusti 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack recchefen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Prova Mojito mango coconut ✨✨✨
Vi avstod hattarna, hade druckit för lite för att de skulle vara roliga, haha!

Datum för besöket: juni 2018
Tack emelien2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2018 från mobil enhet

Kan rekommenderas.
Fick var sin drink gratis till förrätten.
Sen åt jag fajitas och min fru tog kött (T-bone) allt smakade bra men inte wow.
Servicen va super då de tom lekte en stund med vår dotter så vi fick äta i lugn och ro.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 754perj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tequila Mexican Garden tittade också på

Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
Ayia Napa, Distriktet Famagusta
 

Besökt Tequila Mexican Garden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt