emek0001
Nordmaling, Sverige

Två mycket nöjda familjer från Sverige

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 juni 2024från mobil enhet
Hej! Vi kom två familjer (8st) till OBC Cypern. Våra förväntningar var att det skulle vara ett helt okej resemål.
Vi åker ca 1-2 ggr uti lands till olika barnvänliga destinationer men detta tog priset! Vilket fantastiskt ställe! Rummen är fräscha och städas varje dag. Poolområdena är super men framförallt… MATEN! Maten slår alla rekord av vad man kan förvänta sig på hotellrestauranger. Vi hade köpt all-inclusive och bara maten hade jag kunna betalat dubbelt för. Personalen som jobbar på hotellet och då främst i restaurangen ska ha guldstjärnor allihopa! Vilket gäng! Åk hit, i kommer inte ångra er!🌟
Datum för vistelsen: juni 2024
Tips för att välja rum: Köp all inclusive. Bara även vid andra hotellets pooler
Resetyp: Reste med familjen
Constantinos Victoras, General ManagerMy Ocean Beach Club - Cyprus, svarade på det här omdömet
Svarade 22 juni 2024
Dear Guests,

Thank you so much for staying with us and for such a poistive review. The staff of the resort are feeling very proud when reading your review. Big thank you from every one at OBC Cyprus.

We are looking forward to you return.

Best regards
Constantinos
Resort Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Helt återbetalningsbar
    682 kr
2.3 km från My Ocean Beach Club - Cyprus
Visa fler hotell i Ayia Napa
Omdömet skrevs 28 januari 2024 från mobil enhet

En väl vald plats för träning och för att ladda batterierna. Mycket god mat, trevlig personal och anläggningen är välskött.
Lite synd att stranden precis nedanför hotellet inte är så badvänlig dock.
Trevlig belagd strandpromenad för långa promenader ända in till Ayia napa hamn.

Datum för vistelsen: september 2023
Restyp: Reste ensam
Tack Valltomta
Constantinos Victoras, General Manager på My Ocean Beach Club - Cyprus, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2024

Dear Valltomta,

Thank you so much for staying with us and for your positive feedback.

The hotel has access with in a very short distance, to Sandy Bay and to Nissi Beach. Sandy Bay is more family oriented and more quite beach and Nissi Beach is a more vabrited beach.

We hope to see you soon again.

Best regards
Constantinos
Resort Manager

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2023

Det skrivs i reklamen att detta är ett lyxigare och lugnare alternativ... Detta är ett fantastiskt fin hotell med fantastisk personal... Men lugnare? Vi hamnade som det kändes på ett dagis när vi kom ner. Husen ligger så tätt vid poolen då det gick inte att sitta på balkongen. Inte ens ha öppen dörr för ljudnivån var så hög. Vi flydde OBCs pooler varje dag för det var sånt liv. Jag har många gånger bott på hotell med barn men tyvärr aldrig upplevt något så högljutt och stökigt. Detta borde ving verkligen upplysa om när man bokar resan för detta var absolut inte vad jag förväntade mig av ett "lugnare" hotell

Datum för vistelsen: september 2023
Tack lottan787
Omdömet skrevs 28 augusti 2023

Helt underbart hotell med fina rum och fantastisk utsikt överhavet. Alltvar rent och snyggt. Resturangen var helt fantastisk med underbart god mat. Personalen vänlig och tillmötesgående. Mycket nöjd! Rekommenderas varmt!

Rumstips: Njut av maten
Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Annika H
Omdömet skrevs 19 juli 2023

Mycket bra hotell.fina sviter,mycket bra service.
Mycket bra bufféer .kanon läge vid havet o fina pooler.
Tillgång till sunwing med gym spa slides shower etc .
Reste med ving välorganiserade resor
Rekommenderar OBC

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack jkowal53
Omdömet skrevs 9 augusti 2022 från mobil enhet

Mycket fint hotell med lugn atmosfär. Rent och fräscht överallt. Inte heller massa bokade solstolar.

Bra AC på rummet. Vi fick rum med kvällssol vilket var magiskt då balkongen var stor med soffa och fåtöljer.

En hel del göteborgare där men annars var allt jättebra.

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack Micke1973